{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Kedvenc együttes... Van ilyen?

Halihó lányok!

Szilvi jól feladta nekünk a leckét. Elsőre talán könnyűnek tűnik ez a feladat, de amikor az ember elkezdi írni, már meg is akad. 

Mesy
Éppen a Starset Antigravity című számát játssza a Youtube. Hallgatom a dallamot, figyelem a szöveget, magával ragad a kellemes, bársonyos férfihang és azon gondolkodom, hogy mit is kellene most írnom ide. Persze, letudhatnám azzal, hogy kiválasztok egyet a megannyi kedvenc közül, írnék róla néhány sort, és kész. 
De nem, ez nem lenne túl őszinte. Van olyan ember, zenemániás, akinek csak egy kedvence van? Ugye, hogy nincs?
Na jó, megpróbálom. A kedvencem, a legnagyobb kedvencem a... Nem, ez mégsem megy, nem tudok választani.

Imádom az Avenged Sevenfold-ot, mert minden albumuk egy új korszak, egy új stílus és soha nem playback-elnek. Synystert Gates a világ egyik legjobb gitárosa. Ugyanígy vagyok a Bullett for my Valintine-nal és Three Days Grace-szel is. 
A Motionless in White annyira kemény, annyira szókimondó és bevállalós, hogy az emberek szemben állnak egymással a zenéjük hatására: vagy utálják vagy imádják. Chris hangjába beleborzongok.
Mindegy, hogy Danny vagy Denis az énekes, az Asking Alexandria eszméletlen jó zenét csinál.  Az új albumuk zseniális lett. Szintén borzongás.
Denis Stoff, aki egyébként ukrán
A Sleeping with Sirens a lágy, dallamos és Kellin Quinnek eszméletlen gyönyörű hangja van. 
A BIGBANG, az EXO, a WIXX, a BLOCK B, az UP10TION... Húú, komolyan, aki nem hallott még koreai popzenét, annak muszáj rákeresnie. (PSY-on kívül is létezik koreai zene) Beszippantja az embert és nem engedi el soha többé. 
Fel tudnám sorolni a japán rockzenészek felét, de csak párat említek: ONE OK ROCK, SiM, Another Story, ANGRY FROG REBIRTH, ROTTENGRAFTTY, The Gazette, Girugamesh. Mind egyedi, mind különleges, mind veszettül jó.

A Fear, and Loathing in Las Vegas annyira beteg, hogy első hallásra nem is tetszett. Aztán meghallgattam újra és újra és teljesen belezúgtam.

Na jó, itt abbahagyom, mielőtt még mindent felsorolnék. Nem, képtelen lennék egyet választani, ahhoz túlságosan sokrétű az ízlésem. Már sokszor volt szó zenéről a blogon és A hónap favoritjaiban is mindig megmutatjuk az aktuális kattanásokat. 


Detti

Ez egy nagyon nehéz feladat volt számomra, sokat gondolkoztam rajta, hogy nekem egyáltalán van e olyan együttes, énekes, műfaj amit kedvencnek tudnék nevezni. Arra kellett rájönnöm, hogy műfaj egyértelműen nincs, szinte teljesen mindenevő vagyoka nagyon alternatív techno zenén és a mulatóson  kívül bármit meghallgatok, megkedvelhetek. A zenekaroknál pedig arra jutottam, hogy még mindig nincs egy nagy kedvencem inkább több kicsit. Például nagyon sokat hallgatom a Punnany Massif-ot és a Nickelback-ot, minden számukat szeretem és ez régen is így volt. Sok zenekar volt akit egy ideig szerettem, aztán nem, aztán megint. Őket viszont régóta és folyamatosan hallgatom, nyomon követem.





A többiek kedvenceit se felejtsétek el meglesni/hallgatni:



Mesy és Detti

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!