KÖRÖM° Kedvenc szín

Halihó lányok!


Igen, már megint beadtam a derekam egy kihívásra. Ne is mondjatok semmit. Úgy érzem, lassan kihívás-stopot kell hirdetnem magamnak. Sőt, meg is lesz, májustól kicsit hanyagolom a kihívásokat. Persze az LFP!, a Manikűrvadászat és a Mani-acs marad, de mást nem vállalok. 
De a lényeg, ezt a kihívást Helie szervezte, akinek még nagyon új a blogja és töretlen a lelkesedése. És mivel egyszerű kis témákat választott, úgy döntöttem, én is belevágok. 

Továbbra is tartom a kijelentést, hogy a kékes-türkizes árnyalatok a kedvenceim, dacára annak, hogy mostanában legszívesebben csak sötét körmökkel mászkálnék. Szóval lekaptam a polcról néhány üvegcsét, aztán nekiálltam festegetni. Egyáltalán nem vittem túlzásba, sőt. Türkiz alap, két körömre pöttyök, a többire textúrált lakk, hogy mégse legyen olyan unalmas. Nem túl kreatív, de legalább élénk, illik ehhez a csodás időjáráshoz.
Amiket használtam:
Rimmel Nail nurse Nail base&Top coat
Rimmel Rita Ora - Roll in the grass
Lovely Summer Sand Nr.5
Flormar Satin Matte - Cobalt
Moyra Suede effect No.503
Moyra No. 89
Mesy

Megosztás:

6 megjegyzés

 1. Nekem nagyon tetszik, meseszép ez a kék szín *.* (köszi a kedves szavakat. :) )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) Nagyon szívesen :)

   Törlés
 2. Nagyon szép, tetszenek ezek a kék árnyalatok együtt, jól néz ki! :) Én is most kihívás-stopot tartok, az LFP meg a Manikűrvadász marad, de amúgy picit megpihenek mert ősz óta kb. folyamatosan csináltam valamelyik kihívást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) Teljesen megértelek, én is így vagyok vele.

   Törlés
 3. Meseszép ez a türkiz lakk,és a manikűröd is nagyon tetszik. :)

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!