TESZT° Avon extralasting krémes szemhéjfesték

Halihó lányok!


Sok márka után az Avon is behozta a tégelyes krémes szemhéjfestékeit. A biztonságos középutat választottam egy bronz árnyalat személyében. Elég sokat használtam, így már kialakult a biztos véleményem róla.
A tégelye nagyon aranyos, kicsike, lekerekített és tömör üveg. A kupakja jól záródik, teljesen rendben van. 


A "festék" maga elég tömör, kissé száraz a teteje, de nem vészes. Ujjal nekem képtelenség használni a hosszú körmeim miatt, látszik is, hogy sikerült belekapnom. Próbáltam ecsettel, de az nem tetszett, viszont a szivacsos applikátor nagyon bevált.
 Az árnyalat igazán gyönyörű, fényes bronz. Univerzális szín, mindenkinek jól áll.




napfényben
Alap nélkül és alappal is lehet használni, ki hogy szereti. A felvitele könnyű, és építeni is lehet. Nagyon ragaszkodó típus, nem mozdul el, viszont rajtam nem bír 18 órát. Olyan 8-9 óra elteltével kezd el megülni a redőkben. Szerintem ez nagyon jó teljesítmény.

Került már fel vele smink, itt meg tudjátok nézni. 
Összességében nagyon szeretem, gondolkodom a taupe beszerzésén is. Ha jól tudom, a mostani katalógusban 1000 Ft körüli áron van. 

Szeretitek a krémes szemhéjfestékeket?

puszi, Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Nekem a türkizes szín van meg és én tusként használom. Nekem úgy nagyon bevált. A kiszerelés egyébként tényleg nem a legjobb. Krémes szemhéjfestéket pedig szerintem a legjobb ujjal felütögetni, de hosszú körmök estén ez tényleg képtelenség vagy ha már a vége felé járunk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tus nem rossz ötlet, kipróbálom én is. Igen, tényleg ujjal lenne a legjobb, hiszen a bőr melege kicsit könnyebbé teszi a felvitelt. :)

      Törlés
  2. De szép színe van! Egy szép tusvonalszerűséget is el tudnék vele képzelni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor már mindenképpen kipróbálom tusként is :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!