KÖRÖM° Egy minta, két manikűr

Halihó lányok!


Szóval úgy történt, hogy egymástól függetlenül választottuk ugyanazt a mintát a Pet'la lemezen. Viszont a mintán kívül semmi nem egyezik a két manikűrben, sem a stílus, sem a színek. Ennek ellenére mindkettő jó lett a maga nemében. 

Mesy
Először csak ki akartam próbálni az újonnan beszerzett lakkot. Felkentem a gyűrűs ujjamra, aztán megszállt az ihlet. A többi körmömet feketére festettem, lemattítottam, majd egy csillogós világoskékkel nyomdáztam rá. Nem lett tökéletes, még van hiba egy-két helyen, de szerintem elég jó lett. 

Használt lakkok:
Essence - Miss Universe
Lovely Gloss like gel fekete
Boulevard mágneses lakk világoskék
Essence Quick Dry fedőlakk

Nagyon tetszett így matt felszínnel is, de...



...végül csak kentem rá fedőlakkot. Így jobban érvényesülnek a színek. És nem utolsó sorban tartósabb is.



Detti
Egy teljesen más stílusú és teljesen más okból készült mani lett az enyém. A körmeim megint picik és nyomik, de én az érettségi időszakra kicsit fel akartam dobni őket. Ezért késztettem a manit, múlthétre. Ugye nem illik ilyen alkalmakra, iskolába feltűnő manit viselni ezért gondoltam a nude alapra. Meg egyébként is imádom a nude manikűrt, az az egyik kedvencem. Na szóval az alap után arra gondoltam, hogy mégis csak fel kellene dobni egy picit ezért jutott eszembe, hogy a Pet'la nyomdáról választok egy mintát. Erre az érdekes mintára esett a választásom. Fehér Moyra lakkal vittem fel, szerintem szép lett. Nem túl feltűnő de mégis látszik a minta. A végén mattitó körömlakkot használtam. Egy kicsit elbénáztam és elcsúszott, de ahhoz képest hogy nem nagyon nyomdázok és új a lemez szerintem jó lett. 





Nektek hogy tetszenek a manik?
Puszi Mesy és Detti :)

Megosztás:

5 megjegyzés

  1. Nagyon jól néz ki mind a kettő :) Én túl bébának érzem magam a nyomdázáshoz, úgyhogy nem valószínű, hogy valaha is belevágnék, de mások munkáit szívesen elnézegetem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is elég béna vagyok benne, de gyakorolni kell és idővel csak bele jön az ember :)

      Törlés
  2. nagyon ari lett :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!