TOP 10 - körömlakk

Halihó lányok!


A második toplistánk a körömlakkokról szól. Nekem ez az egyik legnehezebb feladat, mert az összes lakkomat imádom, vagy majdnem az összest. 
Végül csak sikerült egy listát összeállítani, de most nem állítottam fel sorrendet, mert mindegyik egyformán gyönyörű.

A TOP lista a következő:

Lovely Nude Nr.6
Tökéletesen illeszkedik a bőröm színéhez, de egy kevés csillám is van benne, ami nagyon feldobja. Két rétegben szépen fed, de a tökéleteshez nekem három vékony réteg szükséges. Nagyon sokszor nyúlok utána, pedig régen nem szerettem a halvány, natúr lakkokat.

Lovely Baltic Sand Nr.3
Ez volt az első homoklakkom, és nagyon beleszerelmesedtem. A színe nagyon passzol hozzám, az érdessége, a fedése és a száradása is mesés. Csak dicsérni tudom, bár nem akarok szuperlatívuszokban beszélni róla, mert még lebízza magát. :)

Lovely Gloss Like Gel Nr. 345
Duokróm lakk. Csodálatos. Nem is értem, hogy miért csak egy van nekem belőle. Olyan, mint ha eozin máz lenne a körmömre festve. Sajnos néha háttérbe szorul, de mindig megfogadom, hogy gyakrabban fogom használni.

Moyra N°.: 21
Végre elkezdtek egyre felkapottabbak lenni a Moyra lakkok, mert szerintem felveszik a versenyt a drogériás társaikkal. Talán ez volt az első, amit tőlük vettem, már megvan úgy két éve. Az elején szinte mindig ez volt a körmömön annyira szerettem. Persze mostanában már kevesebbet használom, de még mindig a szívem csücske.

NCY Top of the Gold
Az egyetlen topper a listában. Karácsony után vettem, szilveszterkor ez volt a körmömön. Nude lakkal vagy halvány rózsaszínnel párosítva igazán kifinomult, finom glam hangulatú. Sötét lakkal pedig nagyon ütős. Imádom.

OPI Blue It Out Of Proportion
Az első Pixiboxomban volt benne, és kicsit csalódás volt, hogy mini, de a színe kárpótolt mindenért. Kicsit trükkös ugyan, mert fehér alapra kell felkenni, de ez nem gátol meg semmiben. Azóta is ez az egyetlen OPI lakkom, de ami késik, nem múlik.

China Glaze Just Be-Claws
Őt Azrail mini nyereményjátékán nyertem. Tömény karácsony, röviden összefoglalva ennyi a lakk leírása. Hamarosan tesztet is hozok róla, mert ő az a lakk, akit muszáj megmutatni.

Golden Rose Holiday 58
Híresen hírhedt körömlakk, aki barnának mutatja magát, miközben valójában lila. Teljesen más a textúrája, mint a Baltic Sand-nek, de nagyon jó viselni. Kinéztem már néhány társát magamnak, remélem minél hamarabb eljutnak hozzám.


Essence Show Your Feet Iced mint frappé
A tökéletes menta lakk. Sajnálom, hogy már nem lehet kapni, mert már csak félig van. Így elkezdhetek vadászni a hasonmása után.

Essence Breaking Dawn A Piece of Forever
Teljesen olyan, mint a folyékony arany. Kicsit fólia hatású,félig matt, egyszerűen gyönyörű. A legkedvencebb arany lakkom.

Szerintem majdnem az összes lakkomat fel tudnám itt sorolni, így elég nehéz volt csak 10-et összeszedni.

Nektek milyen lakkok kerülnének bele a TOP10-be?
puszi, Mesy

Megosztás:

7 megjegyzés

  1. Pont az Essence C&G "That's what I mint!" wan a körmeimen, ami nagyon hasonlít az "Iced Mint Frappé"-hez! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem innen a GR Holiday 58-as a kedvencem, valami csodálatos! :)

    VálaszTörlés
  3. Az a duokróm Lovely és a golden rose nagyon csodásak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretem a duokróm lakkokat, mégis olyan ritkán használom. A GR pedig awh :)

      Törlés
  4. NYC topper nekem is nagy kedvencem, és nem raktam be :D a fenébe :(
    Nagyon szépek a lakkjaid .)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!