TESZT° Essence-Hello Spring!

Halihó lányok!


Direkt a Mulanos manikűrhöz vettem ezt a lakkot, azóta már máshoz is használtam és még mindig nagyon tetszik. Furcsa, hogy mostanság 3 Essence lakkal is gyarapodott a gyűjtemény, pedig hosszú ideig a toppereken kívül nem vettem tőlük lakkot. Ha mindhárom beválik, akkor gyakrabban nézek majd körül náluk is. Bár az új szortimentből kinéztem egy-két dolgot, majd élesben meglátjuk, hogy tényleg annyira tetszenek e.
Tipikus Essence üveg, viszont nagyon tetszik, hogy a kupak ugyanolyan színű, mint a lakk maga. Ellenben a számot és a nevet kicsit hangsúlyosabbá is tehetnék, mert alig találtam meg.



Az ecset vastag, ami egyrészt jó, mert kevesebb húzással tudom felvinni a lakkot, másrészt rossz, mert olyan széles, ha nem szélesebb, mint a kisujjamon a köröm, így akaratlanul is összelakkozom a bőröm vele.
A színe gyönyörű, pasztell, kicsit pisztáciába hajló zöld. Tele van apró csillámokkal, amik szerencsére nem csak az üvegben látszódnak, hanem felkenve is, de inkább csak napfényben. A csillámok miatt kicsit szaténosnak tűnik. Szerintem mesés. 


vakuval
A körmeimen két rétegben látható alap és fedő nélkül. A tartóssága nem éppen kiemelkedő, a második nap estéjére már megkopott a körömvégeknél, a harmadik napon pedig elkezdett lepattogzani. Egy jó fedőlakk biztos elhalasztja ezt egy-két napig. Így nézve jónak mondható. 

Mindennel együtt, nekem belopta magát a szívembe, szerintem sokat fogom használni. Viszont önmagában egy kicsit üres nekem, szinte kívánja a toppert. 

Nektek hogy tetszik? Esetleg már meg is vettétek?
puszi, Mesy

Megosztás:

10 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!