Lakozz! Fotózz! Posztolj! - Advent

Halihó lányok!


Mi is jelentkeztünk Bella új kezdeményezésére, a Lakozz! Fotózz! Posztolj!-ra, röviden LFP-re. Olyan, mintha a Nail Clubot/Manicute-ot/GLNP-t(mindenki válasszon kedve szerint) és a Manikűrvadászatot összegyúrta volna így létrehozva gy új kezdeményezést. Szerintem ugyanolyan mérvadó lesz a blogger közösség számára, mint híres elődei.
Mesy
Az Advent lett a téma, ami bevallom, sok fejtörést okozott nekem. Nem akartam szimplán téli, vagy mikulásos-karácsonyos körmöt csinálni. Se túl egyszerűt, se túl csicsásat. A karácsony 3 fő színét használtam: piros, arany és zöld. Végül ez kerekedett belőle. 

A kisujjam kivételével minden körmömre az Essence Breaking Dawn Piece of Forever lakkja került. A kisujjamra Aden lakk, de a számát nem tudom. A hüvelyk- és gyűrűsujjamra a Lovely Moulin Rouge csillámos fedőlakkja került, és a még nedves lakkba nyomkodtam hatszögletű arany csillámokat. A mutóujjamra piros bogyós magyal került, a kisujjamra pedig arany bogyós. Szerintem  piros nem látszott volna rendesen. Remélem a középső ujjamon lévő minta is felismerhető: fenyőág gömbdísszel. 

lámpafényben
Detti
Első gondolatom az volt, hogy hópelyhes körmöt csinálok, de aztán nézelődtem egy kicsit a neten és megtaláltam ezt. Nagyon megtetszett, színes, de mégis télies és kicsit ünnepi is. Az ezüst csillámos lakk egyébként a Lizától nyert egyik nyereményünk. Nem írom le, hogy hogyan csináltam, szerintem a képek alapján rá lehet jönni.



Reméljük, hogy tetszett! Lessétek meg a többiek alkotásait is:

puszi, Mesy és Detti

Megosztás:

16 megjegyzés

  1. mind a kettő szép lett!!

    VálaszTörlés
  2. mind a kettő nagyon szép! :) Ügyesek vagytok

    VálaszTörlés
  3. Mesy, azok a magyalok annyira cukik! :) Detti, a tiéd is aranyos. Kis színes. :)

    VálaszTörlés
  4. Lányok! Mindkettő naaagyon szép lett! *.* Köszönöm, hogy részt vettetek az első fordulóban! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen! Örülünk, hogy részt vehettünk. Nagyon jó alkotások születtek :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!