Nyereménylakkok górcső alatt

Halihó lányok!


Aki szokta figyelni a blog Facebookos oldalát, az tudja, hogy még karácsony előtt nyertünk Liza nyereményjátékán három körömlakkot. Ezeknek a emutatásával még tartoztunk nektek, szóval ma úgy döntöttem hogy végre megcsinálom. 
A három lakk közül kettő érdekes számunkra, a Da Vinci -108 és a Lora - 100. Bevallom, nekünk ez az első Da Vinci lakkunk, idáig még nem futottunk bele ebbe a márkába, bár nem rég nyílt egy bolt, ahol lehet kapni.

Da Vinci - 108
Ezt a lakkot már láthattátok néhány körmös bejegyzésen, de önmagában is szerettem volna megmutatni nektek.
Kezdeném azzal, hogy irtó büdös. Nem az a tipikus körömlakk illat csap meg, amikor kitekerem a kupakját, annál sokkal rosszabb. Az üvege érdekes alakú, nem az a szokványos. 
A lakk maga olyan, mintha valami zselében lennének benne a csillámok. Az ecsete vékony, de könnyű vele dolgozni és elég sok csillámot vesz fel egyszerre. 
A száradási ideje átlagos, viszont a tartóssága kiemelkedő, mint általában a csillámos lakkoknak. Nem olyan vészes leszedni, mint gondoltam, egészen hamar lejött. 
Az üveg 10ml lakkot tartalmaz.
Tesztelésként kipróbáltam önmagában, két rétegben, fehér alapra és fekete alapra egy rétegben. 

lámpafényen
vakuval
Egyszerű csillámos fedőlakkra mindig szükség van, jól kihasználható és mivel sok csillámot vesz fel, egy réteg is elég belőle.

Lora - 100
Amikor a képen láttam Lizánál azt hittem, hogy piros lakk. Ehhez képest nagy meglepetés ért, amikor a csomagot kibontva rózsaszín lakkal találtam szembe magam. Ezen kívül más meglepetést is tartogatott magában a kis üvegcse.  
Szokásos Lora üveg, semmi extra. Az ecsete vékony, de jól lehet vele dolgozni. A száradási ideje általános.
És itt jön a csavar. Amikor a csomagot kibontottam, gyorsan ki is próbáltam és nagyon elkeseredtem, mert alig volt fedése. Ezután talonba raktam, de aztán eszembe jutott, hogy mi lenne, ha fehér alapra kenném fel, mint a neon lakkokat szoktam. 

Egy rétegben/ két rétegben/ fehér alapon egy réteg/ fehér alapon két réteg.
lámpafényben
vakuval
Láss csodát, bevált a terv! Egy gyönyörű rózsaszín neon lakkal gazdagodott a gyűjtemény. 
Látszik, hogy önmagában felkenve két réteg után is átüt a körömvég. Lehet, hogy három rétegben már nem látszana, de akkor már egyszerűbb a fehér lakk fölé felkenni. Így kicsit vastagabb réteg körömlakk kerül a körömre, de nem vészes. 
Szerintem gyönyörű, van egy kis géllakkos beütése. Nyáron biztos sokat fogom majd használni, bár télen sem kizárt.

Nektek melyik tetszik jobban? Esetleg megvan valamelyik?
puszi, Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. a rózsaszín nagyon jól néz ki, mondjuk kell alá a fehér (esetleg egy jól fedő nude) alap, de ez legyen vele a legnagyobb probléma, azt mondom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik, az sem zavar, hogy kell alá alapszín :D

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!