Karácsonyi körmök - Hóesés

Halihó lányok!

Mint már említettem, jelentkeztem egy játékra, ahol a feltétel az volt, hogy minden advent vasárnap egy ünnepekkel kapcsolatos körmöt kell készíteni. Mivel amúgy is szerettem volna ilyen bejegyzéseket készíteni, de nem jelentkeztem egy téli/karácsonyi kihívásra sem, ezért úgy gondoltam, hogy ezt bevállalhatom. Persze e mellett még lesz két GLNP projekt is ebben a hónapban, plusz az LFP és a Manikűrvadászat is. Szóval nem lesz hiány a körmös posztokban.
Szeretek inspirációs képeket nézegetni, na nem azért, hogy lemásoljam őket(bár egyszer-kétszer előfordul), hanem az ihlet miatt. Így találtam rá valahol egy hóeséses-hópelyhes manikűrre is, gondoltam, csinálok ez első adventi vasárnapra egy ahhoz hasonlót. 
Csak az első képen látszik, hogy igazából ez egy sötétkék lakk, nem pedig fekete. Tudtátok, hogy ha nem használtok alaplakkot, akkor a repedezős lakk nem reped meg? Eddig én sem tudtam, Detti világosított fel, mert amikor megvettem, úgy próbálta ki és semmi nem történt. Vicces, hogy rákenve a második réteget sem repedt meg. 
Használt lakkok:
Essence nail art cracking - 03 crack me! blue
Mss Sporty Nail Tip Whitener 

Gondoltam, hogy kellene rá csillámos fedőlakk, de végül eletettem az ötletet. Ezért a csillogást most a karácsonyi égők fogják biztosítani.



Ti szeretitek a karácsonyi/téli körömfestést? Mi a kedvenc mintátok?

puszi, Mesy

Megosztás:

6 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!