ABC TAG

Halihó lányok!

A mai második bejegyzésünk egy TAG lesz, amit Szilvinél, a Pillecukor blogon találtam. Nem mellesleg mindenkinek ajánlom a blogját, mert érdekes és sokrétű dolgokról ír, én nagyon szeretem. 
Szóval ezt a TAG-at már biztos ismeritek néhányan, de hozzánk még csak most ért ide. :) Furcsa, hogy az elején annyira nem szerettem a TAG-eket, de mostanra egészen megkedveltem őket. Kitöltöttünk már néhányat, de ez mindig jó alkalom arra, hogy kicsit jobban megismerjetek minket.

ADDICTION - Függőség
Mesy- Kávé, csoki és marcipán függő vagyok. E mellett még könyv és játékfüggő is. Nagyon bele tudok mélyedni egy-egy jó könyvbe és számítógépes játékba.


Detti- Csoki, karamella és kávé függő vagyok. A kávé az konkrétan azt jelenti, hogy ha egy nap nem iszok meg legalább két pohárral nincs életem. A csoki és a karamella csak a lelki békémhez szükséges.

BLUE - Melyik dalt hallgatod, ha levert vagy? 
Mesy- Nem igazán tudok konkrétumot írni, de általában két véglet szokott lenni: klasszikus zene és Daniel Jang vagy valami hörgős, zúzós zene, mint ez:

Detti- mostanában nem igazán hallgatok dalt, valahogy nem jut rá időm. De ha levert vagyok szeretek lazítós, relax zenéket hallgatni. Meg olyat ami motivál. Most amit nagyon szeretek, az ez a zene:




CUP - Teát vagy kávét iszol? 
Mesy- Mindkettő, nem tudnám megmondani, hogy melyiket szeretem jobban.

Detti- Mindkettőt nagyon szeretem, hideg időben sok teát iszom, de a kávé lett a mindenem!

DOPEY - Mesélj egy kínos sztorit!
Mesy- Komolyan nem jut szembe semmi értelmes. De itt egy kicsit kínos. Nem nekem volt az, hanem a másik félnek. A fősuli utolsó évében elkísértem a barátnőmet kérdőívezni a helyi szakközépbe. Lebeszélte az igazgatóval, tanárokkal, mindenkivel. Ahogy mentünk be, megállított miket a portás, hogy mit akarunk ilyenkor stb. Elmondtuk mi a helyzet, nagy nehezen elengedett minket. Ahogy végeztünk, mentünk vissza, megálltunk a portásnál, mert a párommal beszélgetett(őt nem engedte be velünk...), panaszkodott a mai fiatalságra. Elkezdte magyarázni nekünk, mint középiskolásoknak az okosságait, mire felvilágosítottuk, hogy már végzős főiskolások vagyunk. Utána már gyorsan le tudtunk lépni.


Detti- Köztudott tény, hogy nem tudok úszni. Egyszer elmentünk a családdal strandra, nem emlékszem hova de nem is az a lényeg, persze tesómék a 2 m mély vízben akartak játszani. Jó az elején nem mentem be, utána a szélére bementem én is, és hát jött a labda én meg játszani akartam. A hülye gyerek nem ugrik a labda után? Hát dehogy is nem. XD Szóval én éppen fulladoztam, Mesy jött a megmentésemre, erre a nagy kapálózásban őt is lenyomtam a víz alá. De a végén csak ki szedtek, éppen a halálomon voltam de azért anya le is szidott xD Nekem ilyen béna eseteim voltak. xD

ENGLISH - Hány nyelvet beszélsz? 
Mesy- Magyarul, természetesen. Ezen kívül angolul, de még nem tökéletesen (le kellene végre nyelvvizsgázni), tanultam több, mint 10 évig németül, de már rengeteget felejtettem. Tudok pár szót japánul, egy-két szót koreaiul. Ezt a két nyelvet szeretném még fejleszteni.


Detti- Hát magyarul elvileg tudok xD Azon kívül tanulok angolt és németet. Hát az úgy van hogy nagyjából megértem németül ami le van írva, angolul meg amikor beszélnek hozzám. De beszélni egyik nyelven se tudok. Szóval nincs vmi nagy nyelv érzékem.

FEAR - Mondj 3 félelmet!
Mesy- Félek és undorodom a pókoktól és a többi rovartól, de ezen már dolgozom. Félek a rémálmaimtól. Harmadik nincs :)


Detti- 1. Félek a magasban. De olyan hülye szinten, hogy egy létrán, egy fán vagy valaki nyakában félek. De ha felmegyek a 20-ra már nem félek. Na jó talán az ablaknál vagy a tetőről lenézve tuti. xD 2. Félek a bogaraktól, rosszul vagyok tőlük. 3. Félek az emberi kapcsolatoktól, nehezen bízok meg másokban mert félek hogy megbántanak.

GAME - Mi volt az utolsó társasjáték, amit játszottál? 
Mesy- Monopoly, de nekem az Activity a kedvencem, csak azzal soha senki nem akar játszani.


Detti- Monopoly talán. Néha szeretünk itthon társasozni a családdal, de ez a Monopolyval úgy van, hogy Mesy párja folyton nyer, ezért én már nem szeretek játszani. Nincs esély.

HARRY POTTER - Mi volt az utolsó könyv, amit olvastál? 
Mesy- Még mindig 3 könyvet olvasok egyszerre, de most már befejezem őket végre. Viszont tegnap olvastam el a Vörös kert manga első két kötetét.


Detti- Talán a Pokoli báléjszakákba kezdtem bele, mert már régóta érdekelt ez a könyv. De mostanság nincs sok időm és így nem haladok vele.

INJURY - Beleestél valaha egy üvegajtóba? 
Mesy- Nem. :)


Detti- Szokásom neki menni, vagy tolni amikor az van ráírva hogy húzni xD Múltkor neki mentem a fotocellás ajtónak is, de nem az én hibám volt hanem az ajtóé. Nem nyílt ki teljesen én pedig szélről mentem nem középről.

KISS - Ki a legnagyobb híres crush-od, "szerelmed"? 
Mesy- Talán... Vin Diesel. Legalábbis a filmjeit nagyon csípem. :) De rengeteg anime és manga szereplőt fel tudnék sorolni.


Detti- Ryan Gosling. Nem kell magyarázkodnom. :D

LOVE - Hiszel a házasságban? 
Mesy- Szerintem ez kicsit komplikáltabb annál, minthogy azt mondja, hiszek. Mert a vallási része teljesen hidegen hagy, abban nem hiszek. Sokan megrökönyödnek ezen, de felvállalom. Viszont szeretnék megházasodni, mert szerintem a kettőből akkor lesz egy teljes egész, ami azután már örökké úgyis marad. Viszont a válásban sem hiszek, szerintem egy jól működő(!) kapcsolatban mindent meg lehet beszélni.


Detti- Nem vagyok vallásos, szóval ezen a részen egyáltalán nem. Abban hiszek, hogy két ember ha igazán szereti egymást mindent meg tud oldani, minden nehézségen át tud hidalni, de ehhez nem kell feltétlenül egy papír. Az csak formalitás, anélkül is lehet melletted valaki akit tisztelsz, szeretsz, megbecsülsz. Ha már olyan korban vagy úgy kerek egy család hogy férjed van és gyereket szeretnétek, de ez is a külső hatások miatt ilyen fontos. Szerintem legalábbis.

MONEY - Mit tennél 1 millió dollárral? 
Mesy- Mindent, amiben hiányt szenvedünk, megvennék. Megvalósítanám az álmainkat és a többit befektetném.


Detti- Mindent amire nekem vagy a családomnak szüksége van megvennék. És ezalatt nem a luxus csecsebecsékre gondolok.

NAUGHTY - Mondj 3 dolgot, amit a szüleid helytelennek tartanak!
Mesy- 1. Semmittevés, lustaság 2. Tetoválás(de úgyis lesz) 3. Drog és más tudatmódosítók (alkohol mértékkel)
Detti- 1. A tetoválást anyukám nem igazán díjazza, pedig én szeretnék! 2. Nem szeretnék azt se ha dohányoznék és hát bármilyen züllött dolgot csinálnék. Ez jó lesz 3. dolognak is.


OOPS - Mi az az egy dolog, amit meg szeretnél változtatni? 
Mesy- 


Detti- A jelenlegi helyzetet, amiben vagyok.

PICTURE - Kép a bájos arcodról. 
Mesy- No comment.


Detti- Bájos vagy nem bájos, kinek mi. Ilyen vagyok.

.
QUALITY - Nevezz meg hármat a kedvenc blogjaid közül!
Mesy- Nem tudok nagyon kedvenceket választani, mert mindet azért kezdtem el olvasni, mert megtetszett, de akkor legyen ez a három: Azrai blogja, Cheap and chic look, djkaty beauty


Detti- 1. Szandra: http://theverystyle.blogspot.hu/  2. Carmen: http://sminknaplo.blogspot.hu/ 3. Lexa: http://glitterfingersss.blogspot.hu/

RAPUNZEL - Nevezz meg 3 Disney filmet, amit imádsz!
Mesy- Mindet szeretem, de nagy kedvenc a Robin Hood, a Szépség és  szörnyeteg és a 101 kiskutya.


Detti- Kiskorom óta imádom a Dumbót, mindig arra aludtam el. Szeretem még a 101 kiskutyát és az Oroszlánkirályt. De igazából az összes Disney mesét szeretem, mind nagyon jó!!

STAR - SIGN - Mikor van a szülinapod? 
Mesy- November 23-án volt. :)


Detti- 1996. január 30. Még 18 se vagyok az isten szerelmére xD

TEACHER - Mi akarsz lenni?
Mesy- Nagyon szeretnék egy saját sütizőt(nem cukrászda), de ez még csak álom kategória. Jó lenne a szakmáim közül dolgozni valamelyiken, akár bölcsis néni, akár pályázatírás vonalon. De mivel még nincs meg a nyelvvizsgám, nincs diplomám.


Detti- A lista hosszú. Régen kutya farmot akartam, utána jött a cukrászat (mai napig C terv ), utána megszerettem a művészetet is, azzal is szívesen foglalkoznék. Aztán jött a rendezvényszervezés de most újabban az újságírás, konkrétan kiadványszerkesztő nagyon érdekel. Tudjátok a magazinokat én rendezgetném ha össze jönne. Szeretem a női magazinokat, szívesen dolgoznék ilyen területen is. De februárig még kitalálhatok pár dolgot. :D

UNITE - Szponzorálnál egy ügyet? 
Mesy- Persze, ez nem is kérdéses! A petíciókat, amik érdekelnek, alá szoktam írni és reklámozom is őket.


Detti- Igen,ha lenne rá keretem nagyon sok ügyet szponzorálnék. Először is az állatoknak segítenék  hiszen imádom őket!

VARSITY - Játszol/nézel sportot?
Mesy- Ez nálam időszakos. Például néha szeretek megnézni egy-egy vízilabda meccset, jéghokit vagy kosárlabdát. Szeretek kosarazni(csak már kijöttem a gyakorlatból), röplabdázni és tollaslabdázni.


Detti- Nem, egyáltalán nem érdekel. A saját egészségem és fittségem érdekében gondolkodok rajta hogy el kellene kezdeni edzeni, de a lustaság nagy úr :D

XYLOPHONE - Játszol hangszeren?
Mesy- Nem, de szeretnék megtanulni zongorázni vagy hegedülni. 


Detti- Hát boci boci tarkát zongorán eltudom játszani meg két ütemet tudok dobolni is XD de egyébként nem tudok.

YELLOW - Mi a kedvenc színed?
Mesy- Türkiz, kékes árnyalatok és a vörös.


Detti- A türkiz, a kék. Igazából a kék minden árnyalatát szeretem. Ja meg a natúr színeket.

ZOO - Mi a kedvenc állatod?

Mesy- Sokan vannak. Szeretem a szelíd vadakat, mint a nyuszik, őzek, szarvasok. A vadasparkban is mindig megetetjük a szarvasokat. Imádom a kutyákat és a macskákat. De kiskorom óta szeretnék egy saját lovat.

Detti- Minden állatot imádok!!! Tudom, írtam hogy félek a bogaraktól de az nem jelenti hogy utálom őket csak ne jöjjenek a közelembe. Egyébként a kedvenceim a kutyák és a macskák.

Ha szeretnétek, töltsétek ki ti is és linkeljétek be nekünk!
puszi, Mesy és Detti

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Oh köszönöm szépen az említést, bitang jó érzéssel tölt el :)
    Annyira jó hogy ketten vagytok, imádom a TAG-eket amiket kitöltötök :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, szeretem olvasni az írásaidat :) Néha elég sok különböző dolgot tudunk írni :)

      Törlés
  2. Nagyon jó volt olvasni, én amúgy is szeretem olvasgatni a Tag-eket :) Köszi, hogy megemlítettél és hogy ajánlod a blogot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :) Nagyon szívesen, bármikor, hiszen szeretem a blogodat :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!