TESZT° MUA Luxe Velvet matt ajakkrémek

Halihó lányok!


Réges-régen, egy messzi messzi galaxisban Mesy(azaz én) úgy döntött, hogy ő márpedig rendelni fog a MUA-től, mert annyira de annyira vonzották azok a csodás matt ajakkencék, hogy majd megveszett tőlük. 
Viccet félretéve egy kicsit, nagyon régóta szemeztem a márkával, de ugyebár nálunk nem lehet kapni. Volt egy pirosítóm tőlük, akit valakinek a blogsale-jén vettem, aztán Detti elkunyizta. Aztán valahol megláttam az új, Luxe vonaluk matt rúzsait és elájultam. Vonzott a fekete, és azok a lilák! Szóval úgy döntöttem, lesz ami lesz, rendelek. 

Nagyon sok színben elérhető ez a Velvet Lip Laqcuer vonal, azt hiszem jelenleg 21 színben. Nagyon nehéz volt leredukálni háromra a kiválasztott darabok számát, de ugye becsúszott még egy Contour kit is(róla is lesz poszt a nagyon közeli jövőben). 
Szóval a három kiválasztott szerencsés a Potency, a Symphonic és a Halcyon lettek. A fekete kötelező volt, ahogy egy lila is, abból is egy szürkésebb árnyalat és választottam egy "biztonságos" nude/hétköznapi darabot is. 

Halcyon / Symphonic / Potency
frissen felkenve 
pár perc múlva megszáradva
Az applikátor az a tipikus elkeskenyedő végű, ami általában az ilyen ajakkrémeknek vagy szájfényeknek van. Jól siklik az ajkakon, általában precízen lehet vele dolgozni. Azért általában, mert ha az embernek megcsúszik a keze, akkor megcsúszik. 

Mindháromról elmondható, hogy egészen jól fed egy rétegben is, főleg a Halcyon, bár én a Potency-ből kettőt kentem fel a biztonság kedvéért. Annyi a trükk benne, hogy a második réteget akkor kell felvinni, ha az első megszáradt, különben felszedi. 
Mindenképpen kell alá hidratálás, sőt, használat előtt erősen javasolt a szájradírozás is. Ezzel a kombinációval nagyon szép eredményt lehet elérni. Semmiképp ne "cuppogjunk", zárjuk össze a szánkat, míg meg nem szárad, mert ugyancsak felszedi a rúzsréteget. Viszont miután megszáradt, kellemes viselet. Persze, én nagy szájrágós vagyok, így ilyenkor mindig nagyon oda kell figyelnem, hogy ne rágcsáljam az ajkaimat. 

Halcyon


Symphonic


Potency


*A képeken nincs rajtam semmi más, csak az adott rúzs + a szemöldököm van kihúzva.

A Halcyon-t viseltem a legtöbbször, értelemszerűen, bár a Symphonic-ot is kentem már fel, amikor látogatóba mentünk a családhoz. A feketét most őszre és télre tartogattam. 
Tartósságát tekintve közepes, de nagyjából ezt is vártam. A késsel-villával való evést és általában az ivást jól bírja, még az üvegből ivást is, ami meglepő kicsit. A melegszendvicset nem szereti, attól rendesen kopik. Egyébként belülről kifelé kopik, ahol vastagabban vittük fel ott kissé darabosan. 12 órát biztosan nem bír ki, de nekem nagyjából 6 órán keresztül mozdulatlan maradt. 
Egyébként nagyon nehéz leszedni, nagyon ragaszkodó típus. Bár, most kíváncsi leszek, hogy Douglas-os sminklemosó mit kezd majd vele. 

Szóval összességében meg vagyok velük elégedve, sőt, az sem kizárt, hogy rendelek még más színeket is, bár szeretném néhány más márka ilyen típusú rúzsait is kipróbálni.
Ja, egyébként nagyon olcsók is, mindössze 3 fontba kerülnek, ennyiért pedig bőven megéri kipróbálni. Ha gondoljátok, nézzetek szét a webshopban.

Szeretitek a matt rúzsokat, ajakkrémeket? Melyik márka a kedvencetek? Bevállalnátok egy lila vagy fekete rúzst?

Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Én haaaatalmas matt ajakkedvelő vagyok! Legutóbb sikerült nekem is beszereznem az első folyékony rúzsaimat és imádom őket! Ezek is nagyon szimpatikusak, amiket te vettél :) Meglepő módon a barackos árnyalat tetszik a leginkább, szerintem az áll neked a legjobban. És magamat is megdöbbentve valamiért a lilát találom kevésbé szépnek, de talán csak azért, mert ez kicsit szürkésebb lila és pedig az élénkebb verziókat szeretem. Ettől függetlenül nagyon jó dolgokat szereztél be, körül is nézek ebben a webshopban, hátha találok nekem való dolgokat :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha egyszer elkap a láz, nem lehet abbahagyni :D Én direkt piszkos lilát választottam, de vannak gyönyörű élénk lila árnyalataik is. Biztos fogok még én is rendelni tőlük, mert valóban nagyon olcsó és egészen jó a minőségük. :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!