SZEMÉLYES° Kívánságlista - Koreai kozmetikumok

Halihó lányok!

A korábbi szerzeményes posztomban említettem, hogy nyitni szeretnék az ázsiai kozmetikumok felé. Képes vagyok órákig ebay-en és más ázsiai webshopokban nézelődni és gondolom elölteni egy vagon pénzt. szerencsére már leszoktam az impulzusvásárlásról(majdnem teljesen, néha előfordulnak balesetek). Éppen ezért készítettem egy kis listát azokról a dolgokról, amiket szeretnék kipróbálni, esetleg tervezem beszerezni is. De van ami csak szimplán aranyos.
Igyekeztem csoportosítani a kívánságlistám darabjait, egyrészt, hogy nekem könnyebb legyen írni, másrészt, hogy nektek könnyebb legyen követni. Linket nem rakok be hozzájuk, de ha szeretnétek, akkor kérdezzetek kommentben.

1, MISSHA Pure Source Cell Sheet Mask - Nem mondok le a fátyolmaszkokról(még jövök egy poszttal, nem felejtettem el). 15 különböző fajtából lehet választani, a zöld teától, a mézen át egészen a gyöngykivonatot tartalmazó darabig. 
2, SKINFOOD Everyday Facial Mask Sheets - Szintén szövetmaszkok, csak más márkától, hasonló árban. Furcsa és érdekes, de van brokkolis és lencsés verzió is.
3, ETUDE HOUSE 0-2 Therapy AirMask - Nagyon sok verzióban elérhető, mind mást ígér. A citromos például hidratál és világosít, az áfonyás feszesít és ragyogóvá teszi a bőrt. 
4, SKINFOOD Freshmade mask - Kifejezetten ínycsiklandozónak tűnnek ezek a maszkok, az almás leginkább. Mindegyik gyümölcs mást ígér, a dinnyés például bőrnyugtató hatású.

1, PERIPERA Peris Water Moist Cushion - Mindenképp szeretném kipróbálni a cushion alapozókat. Leginkább azért, mert úgy gondolom, hogy természetes hatású bőrt lehet velük elérni, mindenféle maszkhatás nélkül. Ez a darab annyira édes csomagolást kapott, hogy képtelenség ellenállni neki, ráadásul shea vajat és avokádó-olajat tartalmaz. 
2, MISSHA M Magic Cushion/Magic Moisture Cushion SPF50+ PA+++ - Szép összetevői vannak, köztük bambuszvíz és baobab gyümölcs kivonat. Nagy előnye, hogy refill-el együtt kerül annyiba, mint itthon a L'Oréal darabja. 
3, THESAEM Cover Perfection Tip Concealer - Egyszerű, de nagyszerű korrektor a leírása szerint. Jó fedést, fényvédelmet, táplálást és világosítást ígér. 5 színben elérhető, közte rózsaszínes is.
4, TONYMOLY Facetone Creamy Tip Concealer - Szintén hosszantartó és jól fedő korrektor, négy árnyalatban. Tök jó, hogy keleten nem csak a sárgás vagy barnás tónusú bőrrel rendelkező emberekre gondolnak. 

1, ETUDE HOUSE Face Designing Brightener - Egy rózsaszínes és egy sárgás-aranyos árnyalatú highlighter. Pontosabban nem is highlighter, mert nem csillámos darabok, inkább olyan lágy, visszafogott szaténos fénnyel rendelkeznek. A mintájuk pedig csodálatos, szinte kár belenyúlni. 
2, ETUDE HOUSE Face Designing V Line Slim Maker - Az első testvére, kontúrszínnel kiegészítve. 


1, SKINFOOD Rose Essence Blusher - Gyönyörű, sötétebb árnyalatú pirosító mesés rózsás fémdobozkában puffnival. Kell ennél többet mondanom?
2, THE FACE SHOP Single Blusher - A barna és a fáradt rózsaszín nagyon tetszenek, de még az a lila is megmozgatta a fantáziámat. 
3, A'PIEU-Rilakkuma Air Fit Cushion Blusher - Annyira édes ez a csomagolás, hogy muszáj megszereznem magamnak! Nem mellesleg cushion pirosító csodás színekben, hmmm?

1, A'PIEU For Your Shadow (Rilakkuma Edition) - Szintén a csomagolás rabolta el a szívemet elsőként, de a színek is igazán gyönyörűek. Néhány napja akadtam rá, azóta nem megy ki a fejemből. 
2, ETUDE HOUSE Blend For 4 Eyes - Mesés összeállítású négyes paletták, nem tudok csak egyet kiválasztani közülük. 
3, LALA Eyeshadow Pigment & Cream Shadow - Az elnevezés keltette fel az érdeklődésemet, de a színek is igazán csodásak. Az árnyalatok nevei pedig csak hab a tortán. 

1, MISSHA Painting Rouge - Folyékony rúzs, természetesen. Muszáj kipróbálnom, hogy ők mit tudnak mutatni ezen a vonalon. Matt(Chiffon) és fényes(Syrup) árnyalatok is vannak. Éljen, éljen!
2, A'PIEU Roselure Lipstick - Van tőlük mintám, három is. Még nem próbáltam ki őket, de olyan gyönyörűek a színek, hogy mindenképpen szeretnék legalább egy egész darabot belőle. És elég sok szín közül lehet választani. 
3, ETUDE HOUSE Dear Darling Water Tint - Nem hagyhatom ki az eredeti lip tinteket sem a sorból. A koreai lányok nagyon jól és szépen tudják használni, nagyon tetszenek. Mindenképp beszerzek egyet előbb vagy utóbb. 

1, ETUDE HOUSE Silk Scarf Moist Hair Mist - Tápláló olajjal és virágkivonattal dúsított hajpermet, mely fényessé és egészségessé teszi a hajat anélkül, hogy elnehezítené. Olyan jól hangzik, hogy szeretném elhinni. És nagyon cuki az üvegcséje.
2, Mizon Snail Recovery Gel Cream - Csigakrém. Igen, ez az egyetlen arcápoló van a listán, ugyanis még nem végeztem a mintáimmal, így nem tudom, hogy azokat mennyire fogom megszeretni. Viszont a csigakrémet mindenképp ki szeretném próbálni. 
3, THESAEM Saemmul Honey Lip Scrub Pot - Mézes-cukros ajakradír. Egy Lush darabot használok jelenleg, de lassan elfogy, így keresem az utánpótlást. Ez egész jónak tűnik. 
4, ETUDE HOUSE Drawing Eye Brow - Itthon nehezen találok megfelelő színt, így keresgélek egy kicsit keleten. Ceruza párti vagyok, szerintem az is maradok, egy ideig biztos.

Ez lenne az én kis listám. Korántsem teljes, biztos kerül még rá idővel több minden. Mint fentebb írtam, ez kívánságlista, nem bevásárlólista. Persze, több dolgot is tervezek beszerezni közülük, de biztos lesz, amit kiszelektálok vagy mással helyettesítek. De, úgyis értesültök majd róla. 

Ti hogy álltok a koreai kozmetikumokkal? Szeretitek vagy sem?

Mesy

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!