TESZT° MUA Luxe Velvet Bronze & Sculpt Contour Kit

Halihó lányok!


A MUA rendelésem másik része ez a kis csinos dobozka volt. (A rúzsokról a posztot ITT olvashatjátok). Az előző bejegyzésben nem említettem(elfelejtettem, na), de úgy gondolom, hogy érdemtelenül áll a partvonalon ez a márka. Nem sokan ismerik nálunk, nem nagyon olvasok MUA termékekről magyar blogokon, habár egy időben néhány palettájuk felkapott volt. Ez az új Luxe vonal nagyon jó, szuper termékek szuper áron. Szállítanak hozzánk és nem vészes a postaköltség sem. 


Nem mehetek el szó nélkül a csomagolás mellett, mert nekem nagyon-nagyon tetszik. Fényes arany-bronz színű műanyag, ami gyűjti az ujjlenyomatokat, de nem érdekel. Annyira jól néz ki ez  kis kompakt. Egyébként jól záródik, hallatja azt a kis kattanó hangot is, így biztos nem nyílik ki. 


Belül két részből áll: felül van a highlighter, alul a kontúr. És igen, egy szép kis tükör is helyet kapott a tetejében. Ecset nem jár hozzá, de nem is igénylem, van erre saját példányom. 
Én a light/medium színösszeállítást választottam, hisz még nyáron is a világos bőrűek táborát erősítem barnább bőrrel is.


A highlighter világos barackos-arany színű, visszafogott fényű. Nagyon tetszik a textúrált kialakítása egyébként(bocsi, mostanság vonzódom a geometrikus formákhoz). Szerencsére nincsenek benne nagy csillámok, egységes állagú, egyáltalán nem porol. Nem túl erősen pigmentált, de szépen lehet építgetni, inkább olyan kellemesen, bájos fénye van. Nappali highlighternek tökéletes. Viszont aki szeret csillámpóni lenni, annak nem ajánlom. Nagyon tartós, 10 órát simán bír egy csepp fakulás nélkül. Higgyétek el, kipróbáltam, túlélte a Virágkarnevált és a 35 fokot. 


Habár bronzosítónak mondják, a másik szín mégis inkább kontúrozásra alkalmas. Matt középbarna, nagyon  enyhe sárgás-narancsos tónussal. Jól pigmentált, ám hajlamos porolni. Szépen és könnyel el lehet dolgozni, jól lehet építeni. A highlighterhez hasonlóan tartós, ám kissé megkopik a nap végére, bár nem annyira, hogy teljesen eltűnjön. 


A highlighter-t nehéz fotózni, így kicsit többet vittem fel belőle, ahogy a kontúrból is. Alapozót nem használtam.


Amikor megvettem, sokáig csak nézegettem, nem akartam belenyúlni(ezért várakozik még a palettateszt, de igyekszem). Aztán megcsináltam a fotókat és úgy voltam vele, hogy használom egy darabig, mielőtt még írnék róla. De nehezen vettem rá magam a használatára, mert úgy gondoltam, hogy csak akkor mutat jól, ha full sminket készítek. Aztán egy nap úgy döntöttem, hogy nekem kell egy kis "glow" az arccsontomra és a szemöldökcsont alá is. Ha már ez felkerült, akkor felvittem egy kis árnyékot is. És jól mutatott. Még alapozóval egységesített bőr nélkül is. Így hát azóta jóformán csak így használom és imádom. Megadja azt a pluszt a hétköznapi sminkhez, ami eddig hiányzott. És nagyjából egy percbe telik megcsinálni. 

Szóval én nagyon megszerettem ezt a kis kompaktot, ez a tökéletes "hétköznapi" duó, ami nem akar több lenni, mint ami: nem lesz sziporkázó diszkógömb az arcomon és nem tudok vele Demón-arccsontot alkotni. De nem is kell.
Két árnyalatban elérhető, ez a világosabb és van ennél egy sötétebb is. Az ára szintén nem vészes, nagyon baráti. A webshopot ITT érhetitek el. 

Azért kipróbálnék egy Demóna-arccsontot.... 

Nektek van bevált highlighteretek? Na és bronzosító vagy kontúr-pártiak vagytok?

Mesy

Megosztás:

1 megjegyzés

  1. Nagyon elegánsan néz ki ez a kis kontúr és rajtad is remekül mutat :) Nekem jelenleg a Lovely Silver highlightere a kedvenc, viszont bronzosítót soha nem használok (fehér bőr párti vagyok), kontúrt meg csak nagyon-nagyon ritka alkalmakkor. Valahogy nincs igényem erre, nem kapott el a kontúrozási láz, viszont a highlightereket és a pirosítókat imádom :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!