KÖRÖM° Mani-acs - True myself

Halihó lányok!


Először is, köszöntenénk két új tagunkat, Szandrát és Dórit a csapatban. Üdv köztünk lányok!
A mai témánk akár komplexnek is nevezhető, hiszen önmagában, már beszédtémaként is nagyon érdekes lehet. De vajon képesek vagyunk e átültetni saját magunk kivonatát egy manikűrbe? 

Mesy
Senki sem lehet érdekesebb számunkra, mint önmagunk. /Galsai Pongrác/
Annyi de annyi önismerettel kapcsolatos idézetet választhattam volna, de én mégis ezt a kis egyszerűt gondoltam ideillőnek. Néha már-már olyan sok réteg álruhát és szerepet veszünk magunkra, hogy csodálkozva pillantunk az alant megbújó, valós énünkre, önmagunkra. 
Persze, most nem filozofálgatunk, mondhatnátok, hanem manikűrözünk, hogy jön ez ide? Pedig, nagyon is fontos. Mindig a hangulatunkhoz és a személyiségünkhöz választunk színeket. Nyáron hiába van hőség és süt a nap, akkor sem fogok élénk citromsárga manikűrben mászkálni, vagy neon színeket felkenni, mert az egyszerűen nem én lennék. Ugyanígy van olyan, aki képtelen a kéket vagy a zöldet elviselni magán, pedig mindenki más szerint illene hozzá. Nem, nem, egyszerűen eltaszítja magától még a gondolatot is. És ez a lényeg. É nem erőszakolom meg a lelkem és önmagam azért, mert éppen ezt várják el tőlem. Eléggé ismerem már magam ahhoz, hogy tudjam milyen színek fejezik ki a jellemem.

Ha egyetlen körömlakkot kellene választanom, ami leginkább illik hozzám, akkor kanyar nélkül vágnám rá, hogy Dance Legend Sub-Zero. Van egy mély, sötét oldala és világosabb, kicsit fagyos oldala, amiben azért megcsillan egy leheletnyi melegség. Ezt a lakkot egészítettem ki egy nyomdával, az egyik kedvenc lemezemről. Ázsia már nagyon mélyen beleszőtte magát a szívembe, így ezt is belecsempésztem a manikűrbe. 
Igazán egyszerű lett, de pont ez a lényeg benne. Én ilyen vagyok.




Detti is pótolja a manikűrt, amint tudja. 

A többiek munkája:



Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!