TESZT° RdL Young Million Dollar Lips - Viva Las Vegas

Halihó lányok!


A mai poszt főszereplőjét a VKP Karácsony keretében kaptam Nicotól. Akkor ígértem, hogy nektek is megmutatom majd.

Nálunk sajnos nem lehet kapni RdL Young termékeket, vagyis karácsony előtt volt egy nagyon apró polcnyi, ami már akkor szinte teljesen le volt fosztva,amikor kikerült. Na, hát most már egyáltalán nincs.  
Szóval éppen ezért nagyon örülök, hogy végre van valamim nekem is a márkától. Tudjátok, hogy nagy rúzs és ajakkence mániás vagyok. Nagyon nehéz lebeszélnem magam egy-egy újabb darabról, hisz már ott sorakozik a polcon több, mint húsz, vagy talán harminc darab. (Ha akarjátok, bemutatom nektek őket egy külön posztban)

Tehát ez az RdL darab nagyon érdekes. A csomagolás nem volt a legjobb választás szerintem, pont olyan, mint egy kupakos kémcső. Így persze nem túl könnyű tárolni, mivel nincs talpa(bár a többi megtartja).Egyébként strapabíró műanyag, és eddig még a felirat sem kezdett el kopni róla, remélhetőleg nem is fog. A kupak majdnem teljesen olyan színű, mint a benne található festék, így könnyű megtalálni.


Az applikátor a szokásos, amit a szájfényekhez szoktak adni. Viszont kicsi. A megfelelő(nekem tetsző) színintenzitás eléréséhez legalább négyszer vagy ötször(ha nem többször) kellett belemártanom a tubusba. Az illata a retro gyümölcsös rágóéra emlékeztet, engem egyáltalán nem zavar. 


A színe gyönyörű, rózsás vörös, egy csipet lilával, tudjátok az az igazi bogyószín. Erős, telt színe van, és mivel szájfény, eléggé csillog is. Kissé ragacsos, de annyira nem zavaró.
Én eléggé szájrágcsálós vagyok, így elég hamar lekopott, de azt egyenletesen tette, ami jó. Enni-inni viszont nem ajánlatos vele.  


Elvileg négy színben kapható, ez enyém az 1-es számú.
Összességében nem rossz kis szájfény/folyékony rúzs, főleg az árához képest, de amilyen sokat kell belőle használnom egy-egy alkalommal, nem lesz hosszú életű. 

Nektek van RdL szájfényetek? Egyáltalán mit gondoltok a márkáról?

Mesy   

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Szép ez a szín, bár mostanában már nem nagyon használok szájfényeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Venni már én sem szoktam, de ha kapok akkor annak mindig örülök :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!