TESZT° Golden Rose Galaxy 14

Halihó lányok!



Karácsony után Nailland-es szerzemény, lassan a többi is sorra kerül már. Viszont büszke vagyok magamra, mert már mindet kipróbáltam.

Ugyanazt tudom elmondani, mint a másik GR Galaxy lakk esetében is: nagyon nem szép ez a fémes piros kupak. Egyszerűen szörnyű. 
Az ecset ebben a szokásos, egyenesre vágott végű, normál hosszúságú. Nekem megfelel.


A körömlakk sűrű, tele van apró csillámokkal és található benne néhány hexagon is. Sötét, enyhén kékes beütésű lila. Szerintem igazán gyönyörű. 
A körmeimen két közepes rétegben szerepel, de talán egy vastagabb is elég lenne. De én inkább biztosra  mentem. Egészen gyorsan szárad és ahogy a képeke is látszik, mattra szárad, amiben csak a felszínén maradt csillámok törik meg a fényt. Közepesen érdes hatású, nekem nagyon tetszett, szerettem simizni. 




vakuval
A körömvégeken már másnap megkopott, viszont utána 3-4 napig semmi nem változott. Lemosni, mint a legtöbb homoklakkot, ne egy leányálom, de azért van ennél borzalmasabb is. 

Kifejezetten szeretem a Golden Rose textúrált lakkjait, legyen az a Galaxy vagy a Holiday kollekció tagja. Emellett észrevettem, hogy szépen gyarapszik a homoklakk gyűjteményem.

puszi, Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!