Könyvkihívás! - Február

Halihó lányok!


Máris jön a következő havi könyvkihívásunk. Ahogy először, most is kettőt választunk magunknak és egyet-egyet egymásnak. 

Detti
Jaj nagyon jó volt az előző kihívás is, volt pozitív és negatív élményem egyaránt. Várom már a következő adagot is, bár most kicsit több időnk lesz rá.

Tehát a választott könyvek amiket biztosan elfogok olvasni:


És amit Mesynek választottam, az egy olyan könyv, amit én már olvastam és nagyon tetszett. Biztos vagyok benne, hogy Mesynek is tetszeni fog. Ez a könyv pedig Janes Dashner-től az Útvesztő című könyv. Remélem pozitív élményei lesznek ezzel a könyvel kapcsolatban.


Mesy

A januári kihívásban szereplő Witcher könyvet elolvastam, de nem írtam róla ajánlót és egy darabig még nem is fogok. Ennek nagyon egyszerű oka van: egyszerre szeretnék az összes kötetről írni. 

Az e havi választott könyveim a következők:

                            

A sötétség házát a postán szúrtam ki várakozás közben, potom 500 forintért jutottam hozzá. Viszont már legalább 4 hónapja csücsül a polcon. 
A Kornis kötetet ajándékba kaptam egy antikvarium.hu-s rendelés során. Érdekesnek tűnik.

Dettinek pedig az egyik (ha nem a legfőbb) kedvenc könyvemet választottam, Takami Koshuntól a Battle Royale-t. Amúgy is tervezte az olvasását, nosza itt az alkalom. 


Ez lenne a februári kihívásunk.

Ti mit fogtok olvasni a közeljövőben?

Puszi Mesy és Detti :)

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Az útvesztő jó könyv? Csak mert most mindenhol erről hallani,meg ismerőseim is beszélnek róla. (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen nagyon nagyon jó könyv és szerintem most még a film se lett elszúrva. Ahhoz képest, hogy először olvastam el és utána néztrem meg, nem volt vele problémám :) De csak ajánlani tudom, és már várom is hogy folytassam a második kötettel :)

      Törlés
  2. Hát jól van- ha enyien ajánlják,lehet elolvasom (:

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!