SMINK° Ombre line

Halihó lányok!


A mai minivásárlásra készítettem ezt a sminket. Iszonyat meleg volt kint, aztán meg teljesen be volt borulva, csak úgy rohantunk hazafelé. De egy szem eső nem esett, így tudtunk néhány kinti képet is készíteni, ami valamiért mindig kimarad. 
A múltkor említettem, hogy mostanában nagyon szeretem a matt nude szemfesték + tus kombinációt. Ez a mostani smink is ilyen, de egy picike csavar van benne.

Tudom, hogy mostanság lett megint divat az élénk, színes tus, de én ezt a türkizeset már több, mint egy éve vettem. Nagy fekete pont nekem, mert egy ideje már nem vettem elő, de úgy érzem, most megint sokat fogom használni.
Az elkészítése nagyon egyszerű volt: miután lealapoztam a szemhéjamat, egy matt, natúr színt vittem fel. Először a kék tussal húztam egy vonalat, nagyjából középről kifelé, a végét kicsit meg is vastagítottam. Utána a türkiz tussal folytattam befelé a vonalat, egyre elvékonyodva. Középen kicsit összemostam a kékkel. Szempillaspirál és kész!






Használt termékek:
Avon Truly Radiant színezett hidratáló krém
Essence Stay natural folyékony korrektor -soft honey
NYC Smooth Skin porpúder- translucent
Lovely nude make up kit - 3.szín
Alverde Flashing Star tus - blue star
Oriflame Very me csillámló tus - turquoise
Alverde Drama mascara - tribal brown
Essence Stay matt ajakkrém - velvet rose

Egyszerű, hétköznapi smink lett, egy kis bevásárláshoz pont megteszi szerintem.
Legközelebb valami kicsit ütősebb sminket szeretnék hozni, mit szóltok hozzá?

puszi, Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett :) Egyre több helyen látom ezt a technikát, tényleg jól néz ki és egy hétköznapi sminket is fel lehet vele dobni. Az erősebb smink meg jöhet! :)

    VálaszTörlés
  2. Tessék sokat fényképezni a szabadban, nagyon szép vagy a képeken! Ja, és tessék többet mosolyogni is, mert nagyon jól áll :-)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!