Elmúlt pár hét szerzeményei

Sziasztok lányok!

Ma egy vásárlós posztot hoztam nektek. Az elmúlt pár hétben elég sok mindent vettünk és arra gondoltam, megmutatom nektek. Nem régen volt már ilyen poszt, akkor Mesy mutatta be az új dolgokat, de most én is mutatok. 


Mesy Szerzeményei:
Mesy rendelt Aliexpress-ről két nagyon szuper dolgot. Egy 10 db-os ecset készletet 11,69 $ (kb.2700ft) és egy cuki kis 2 db-os muffin formát, ami rózsa alakú és 2,27 $ (kb. 520ft) volt. Nagyon megérte szerintem. Az ecsetek mókus szőrből készültek és nagyon tartósak. A muffin forma pedig szilikonos és nagyon tartós, biztos hogy fogunk után rendelni belőle nagyobb kiszerelésben is.



Mesy a Joy napokon is vásárolt egy kicsit. Vett egy Alverde pirosító és bronzosító duót, ami eredetileg 900 ft lett volna, de a kuponnal most 450 ft volt. Vett egy Gerovital Plant hidratáló krémet 1700 ft helyett csak 800 ftért, ami szerintem teljesen jó ár mer ezek a kozmetikumok nagyon jó minőségűek. Vett még egy régi szortimentes Essence lakkot 500 ft-ért és egy Essence gyorsan száradó fedőlakkot. Ez az a termék, ami nem biztos hogy megérte, mert annyira azért nem szárad gyorsan. Összességében Mesy örül, hogy ennyi jó terméket tudott vásárolni és nem voltak eget rengető áraik. 


Közös szerzemények:
Az Avonból mindig közösen rendelünk. Én egy Advence Techniques sampont  720 ft-ért és egy Senses Garden of Eden tusfürdőt 750 ft-ért vettem. Mesy pedig egy mindentudó Naturals balzsamot olivás kiszerelésben. Nekem ez már megvan mézesben.





Én szerzeményeim:
Elmentünk tegnap vásárolni, mert be kellett szereznem pár dolgot. A pár dologból lett egy Nívea stift, amit 560 ft-ért vettem, egy hajfesték, mert már kopik a hajam, ezt 700 ft-ért vettem. Most le volt akciózva, minden festék szerintem érdemes benézni. Vettem egy Essence barna szemceruzát, szemöldökre xD 400 ft-ért. Tudom, nem az igaz, de nem volt más aminek jó lett volna a színe. Akkor vettem még egy görgős X-epil gyantát 600ft-ért, mert már itt a nyár és gyantára fel! :D A fiúknak betettem a kosárba egy Isana tusfürdőt szintén 600 ft-ért. Ennyit a Rossmanról, a Dm-ben pedig vettem egy Essence púdert 950 ft-ért. Szerintem jó vásárt csináltam, minden megérte.






Amik még érkeznek:

Én is rendeltem az Aliexpressről néhány dolgot. Rendeltem,, egy órát 3,99 $ (kb. 900 ft), egy nyakláncot 1,97 $ (kb. 450 ft) még rá kellett fizetnem 2 $, mert nem értem el az eladónál a 10 $ limitet, de így is megérte szerintem. Rendeltem még egy cuki kis ruhát 4,79 $ (kb. 1090 ft), egy jeggingset 3,79 $ (kb. 860 ft), egy natúr sminkpalettát 5,46 $ (kb. 1240 ft) és egy cuki kis ecset készletet szintén 3,79 $ (kb 860 ft). Összesen körülbelül 6000 ft-ot kellet értük fizetnem. Szerintem teljes mértékben megérte, ennél sokkal drágábban venném meg itthon. Csak sajnos várni kell rájuk, sokat.







Elég hosszúra sikerült, de azért remélem tetszett a bejegyzés.
Puszi Detti :)

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Nagyon jó kis termékeket vettél/válogattál össze. Most éppen nekem is haul-os posztom van a blogom + ma jött meg az a felső amire már egy hónapja várok :D

    VálaszTörlés
  2. Az az azték mintás ruci annyira csini, pont valamelyik nap linkelte nekem barátnőm. :D

    VálaszTörlés
  3. Hű, az a nyaklánc de jól néz ki!

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!