Elmúlt pár hét szerzeményei

Halihó lányok!


Nem tudom pontosan, hogy mikor volt utoljára ilyen poszt, de fokozatosan összegyűlt egy-két dolog, amit szeretnék megmutatni nektek. 


Mi is kiváltottunk két DM dekordobozt. Nagy szerencsénkre nem egyforma volt. Nekünk teljesen megfelelt a tartalma, még a leosztás is jó volt, mert nekem tetszett a rúzs, ami benne volt, Detti pedig nagyon örült a korrektornak, mert már úgy is venni akart. a lakkok színei is tetszenek, igaz kicsit őszi-téli hangulatúak, de szerintem ez nem számít semmit. Nekem a Majestic Blue árnyalat jutott, Dettinek pedig a Purple Queen.
A rúzs igazi Barbie-s rózsaszín, ilyenem még nem volt, ezért örülök neki. Már kipróbáltam, nem teljesen az én színem, de ha vékonyan kenem/ ütögetem fel, akkor egész jó.
A Dove hajpakolást még egyikünk se próbálta, de szerencsére nem csak egy kis tasaknyit kaptunk belőle. 50 pontért, vagyis a kettő 100 pontért teljesen megérte, másra amúgy sem szoktunk pontot beváltani.

Most csak tényleg egy-két dolgot rendeltünk az Avonból, ténylegesen hármat, de a képen csak kettő szerepel. 
Detti rendelt magának egy kihajthatós, táskába dobós fésűt, az nem szerepel a képen, ugyanis nem találom. Ugyan még nem volt éget szüksége új spirálra, de nem volt teljesen megelégedve a másikkal, így rendelt egy Supershock szempillaspirált. Nekem már volt és szerettem, Detti pedig majd ír róla, ha szeretnétek.
Én csak egy kétfázisú sminklemosót rendeltem. Reményeim szerint leszedi a spirál minden egyes szemcséjét is, mert a Vichy nem tudott vele megküzdeni rendesen. Még nem próbáltam ki, de ami késik, nem múlik.

Miközben nézegettem a képeket, rájöttem, hogy a kék Essence lakk már az előző szerzeményes posztban is szerepelt, nem haragudjatok érte. Mellesleg még nem készült róla teszt sem, szóval itt az ideje. 
A másik Essence lakk  a Flashy pumpkin nevet kapta, nagyon találóan. Ngayon nagyon élénk a színe, szinte világít! 
Becsuszott még két Moyra lakk is, az egyik a Gel look szekció tagja, a 909-es, Angeline névre hallgat. A másik egy pasztell lakk, mégpedig a 610-es. Mindkettő nagy szerelem most.
És igen, sikeresen megszereztem a Lovely nude palettáját. Még két testvére volt mellette, azóta nem jártam arra, de már biztosan megvették őket. Nem tudom eldönteni, hogy írjak e róla, vagy sem, elég sok blogon látom mostanában. Viszont már kipróbáltam, eddig jó a véleményem róla.

Igen igen, most nem csak smink zsákmány van. Felfedeztünk (vagyis a tesónk) egy angol oldalt, ahonnan jó áron lehet márkás ruhákat és cipőket rendelni. Név szerint a Sportsdirectről van szó. Nem tudom, hogy ki ismeri, ki nem, de mindenképpen megéri szétnézni náluk. A szállítási díj kicsit húzós, de cserébe 4-5 nap alatt ideér a  csomag. Jobban megéri többen rendelni egyszerre, gy eloszlik a  szállítás.
Rendeltünk két balettcipőt, egyet nekem, egyet Dettinek. Mindkettő vászon, műanyag talppal. Valami hihetetlenül kényelmesek. És nagy szerencsénkre, nincs a sarokrésznél merevítő, így nem töri fel a sarkunkat. 
Detti barátja is vett egy cipőt, ő is nagyon meg van elégedve vele. Vett még egy pólót is magának, ami nagy lett, de Norbinak meg pont jó, így átkerült hozzá.
Ezen felül két ruha is érkezett hozzánk, a Dettié ujjatlan, mentaszínű(a címke szerint kacsatojás kék), kis pörgős ruha. A márkája Miso, ha mond ez valakinek valamit(nekünk semmit) . Elasztikus anyagból készült és elsőre kicsit furcsa is volt a mintája, de így is jól néz ki. A háta V kivágású. Tökéletes nyári ruha.
Az enyém szintén Miso, viszont teljesen más stílusú. Feszes, testhez simuló, könyökig érő ujjal. A mintája fogott meg nagyon, mintha csak nekem találták volna ki. Igazán szexis darab. Van egy hasonlóm csak annak rövid az ujja és fehér alapon vannak rajta rózsák. 

Kicsit hosszúra nyúlt ez a poszt, de nem akartam minden apróságnak külön bejegyzést szentelni. 
Esetleg van valami ami jobban érdekelne titeket?
puszi, Mesy

Megosztás:

8 megjegyzés

  1. Szuper dolgokat szereztetek. A sportsdirect-ről már én is rendeltem, pontosabban barátaimmal együtt adtuk le a rendelést, így a postaköltségen is spóroltunk, abszolút megvoltam velük elégedve. A lovely paletta engem érdekelne, leginkább, hogy mennyire tartós és, hogy mennyire pigmentált. Köszi, Kata

    mosolyrecept.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, akkor írok róla, még lehet sminket is teszek be :)

      Törlés
  2. A Sportsdirect.com-nak vannak boltjai is Magyarországon (pl az Arena Plazában és a budaörsi Tesco-ban), bár lehet, hogy online olcsóbbak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ezt nem tudom, nekem a főváros és környéke messze van, így csak az online rendelés marad :)

      Törlés
    2. Vidéken is csak kettő van nekik, Miskolcon és Debrecenben.

      Törlés
  3. Jaj de jó! Újra lehet kapni ezt a szemfestéklemosót az Avonban?! Úgy imádtam, aztán egyszer csak nem találtam. :/ Persze most már vettem helyette mást, úgyhogy nem szabad megrendelnem... :D
    Cukik a cipellők és a mintás ruci is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet lehet, én 650-ért rendeltem a májusi katalógusban meg 550-ért lesz. Lehet veszek még egyet belőle :)
      Nekem a mintája tetszett meg először a ruhának, de az egészet imádom :)

      Törlés
  4. Sportsdirect valóban van Mo-on töb helyen is:) Legelőször nálunk Debrecenben nyitottak. Az árak sztem ugyanazok mint online, vagy mint Angliában, de online esetleg még nagyobb a választék, pedig a bolt is óriási
    Mia

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!