Lovely szemhéjpúder és Alverde krémes pirosító TESZT

Halihó lányok!

Arra gondoltam, ma tesztezek egy kicsit és bemutatom nektek az ajándékba kapott pirosítómat és szemfestékpalettámat. Mind a kettő nagyon megtetszett, máris a szívemhez nőttek!!



















Lovely - Disco make up set 
Már a nevében benne van, hogy inkább buli sminket lehet vele készíteni, de talán a világosabb árnyalatokkal egy kicsit a hétköznapi sminket is fel lehet dobni. Elég intenzív a színük és szépen eldolgozható, krémes állaguk van. Mindegyik szín külön külön is nagyon szép, de ha összedolgozzuk őket a szemen akkor kapunk csak igazán szép sminket.A képeken nem igazán jön át a csillogás, ennél sokkal de sokkal több csillám van benne.

Az alsó sor simán van felkenve, a második sor vizes ecsettel.  Elég erős színe van alapból is, de azért egy kicsit dob rajta a vizes ecset szerintem.























Alverde - 40 Red Glow
Ezt a pirosítót már egy-két hónapja kiszúrtam magamnak. Mindig megakartam venni, de valahogy soha nem került rá sor. Ez az első pirosítóm (mindig a Mesyét használtam :D), nagyon megörültem neki amikor megkaptam. Először a krémes állaga utána pedig az erős színe fogott meg. Én általában a narancsos, korallos színekért vagyok oda, de most ez a piros bogyó szín nagyon megtetszett.
























Nagyon sokat tettem fel a kezemre, hogy jól látható legyen ilyen időben is. Nem szoktam ilyen sokat feltenni, meg ebből a színből szerintem nem is kell. Elég intenzív egyébként is a színe. Nagyon szépen ellehet dolgozni, ez nálam nagyon fontos. Mindig bajba vagyok a pirosítókkal.























Nem készültem most külön sminkkel, de megígérem hogy lesz egy olyan bejegyzés is amiben ezeket fogom felhasználni és úgy készítek egy nagyon szép sminket. Persze részletes fotózással!!!
Addig is mutatok egy képet ahol már ki is próbáltam. Karácsonykor mentünk családi ebédre és elő is vettem az én kis szépségeimet.























Remélem tetszett ez a tesztes bejegyzés! Mindkét terméket csak ajánlani tudom!!
Puszi Detti :)

Megosztás:

6 megjegyzés

  1. Ezt a pirosítót én is beszereztem, kicsit erősnek tűnt a színe de végül is egyáltalán nem vészes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen nekem is erősnek tűnt, de nagyon jól ellehet dolgozni és úgy már nem olyan erős.

      Törlés
  2. Tényleg csodásak a Lovely paletta színei, és a pirosító is egészen hordható árnyalat, pedig ijesztőnek tűnik a csomagolásban :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az utóbbi időben nem nagyon szeretem a csillogós szemfestékeket, de ez a paletta kifejezetten tetszik. Nagyon szépen össze lehet dolgozni a színeket.
      Igen elsőre ijesztő az a pirosító, de igazából nem az. :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!