GLNP - Mikulásos körmök

Halihó lányok!

Elröppent ez a két hét, mintha csak tegnap tettem volna ki a katicás körmöket :) Viszont a mai téma nagyon-nagyon aktuális, ugyanis Mikulás van! Remélem, már mindenki megkapta csokiadagját, jelentem én igen!


Akkor lássuk a medvét körmöt:
Az ihletet ez  kép adta, de még sem teljesen ilyen lett. Kicsit átalakítottam.
forrás: Pinterest
Nem akartam egy szimpla mikulássapkát festeni, vagy manót és rénszarvast. Úgy gondoltam, hogy nálunk ezek nem járnak együtt a mikulással. Persze, nagyon cukik és szívesen festem/festeném is őket a körmömre, de lehet azt csak karácsonyra, vagy csak úgy télre. Bár a szarvasokhoz nincs szükségem külön évszakra, nálam mindig favoritnak számít már évek óta, annak ellenére, hogy az idei tél sztárállata lett. Ahogy észrevettem.
A karácsonypiros lakkot használtam(of course) a fő színnek, kiegészítőül főleg feketét, barnát, aranyat és fehéret. A kisujjamra egy mikulászsákot festettem, remélem felismerhető. Detti és a párom szerint aranyos lett, szerintem lehetne jobb is, de azért tetszik. 



Remélem tetszett és nézzétek meg a többiek alkotásait is. Jaj, majd elfelejtettem. Ismét egy új taggal bővült a csapat, You You-val, a Marlenka blog írójával. Isten hozott köztünk! 


puszi, Mesy

Megosztás:

10 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!