KÖRÖM° Lakkozz!Fotózz!Posztolj! - Boszorkányság


A mostani téma az én fejemből pattant ki. Gondoltam, még belefér egy kis halloweeni őrület, utólag. Értitek, na. Na és mi illene jobban a Halloween-hoz, mint a boszorkányok? A szellemek. Mindegy, a mostani téma a boszorkányság. 



Nem szerettem volna boszis mintát festeni vagy nyomdázni, így inkább én magam váltam boszorkánnyá és festettem magamnak egy gonosz boszorkányhoz illő manikűrt. Tudom, lehettem volna jó boszi is, mint Glinda, de én inkább a sötét oldalhoz vonzódom. #cometothedarkside

a manikűr maga rém egyszerű, ám rendkívül látványos. Fekete alapra került fehér és neonzöld lakk elmosva. Smoke technikával készült, amit már korábban használtam két manikűrben is. Mindig megjegyeztem, hogy mennyire jó ez a technika, és gyakran fogom alkalmazni, mégis mindig elfelejtettem. Na de most! 
Szóval ez egy tök egyszerű technika, jól el lehet vele játszogatni és igazán látványos dolgokat lehet vele alkotni. Egyébként Norbi szerint pont olyan, mintha valami varázsos-mágikus trutyiban nyúlkáltam volna. Lehet igaza van. 
De, hogy még boszorkányosabb legyen, a bőrömet is átalakítottam/befestettem. 



A két fenti fotó természetes fényben készült, tökéletesen illett hozzá a csaknem félhomály. Egyébként ez a valódi színe és a valóságban is jóformán világít a körmeimen a zöld lakk. 
Bocsánatot kérek a gyatra minőségéért a két alábbi képnek, de már sötét volt, amikor készültek, így mesterséges fényt kellett használnom. 



A többiek manikűrje:



Mit gondoltok, elég boszorkányos lett szerintetek?

Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Hát ez nagyon jó lett, über-brutál!!! :D Tényleg, mintha egy zöld, mágikus keveréket kotyvasztottál volna ki, amivel majd jól elátkozod az emberiséget! Hehe :D Nekem nagyon tetszik, igazán ötletes!

    VálaszTörlés
  2. Új bejegyzés a blogomon ❤️👉🏻 https://lilybeautyblog.wordpress.com/2016/11/06/diy/

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!