TESZT° BPS átlátszó nyomdázó és BP-X01 nyomdalemez

Helló lányok!


A BPS csomagom utolsó két darabja szorosan összefüggnek, így gondoltam, egy csapásra megoldom a kettőt, vagyis egy posztban mutatom be őket. Igen, ismét egy átlátszó nyomdázó és mellé egy nyomdalemez is.

Kezdjük a lemezzel. Ha egy szóval kellene összefoglalnom, akkor azt mondanám, hogy barokkos. Gazdagon díszített indás-virágos motívumok, egy gyertyatartó, egy tükörkeret és valami absztrakt minta is van rajta. 



Minőségre ugyanolyan, mint a többi BPS lemez, legalább is, amik nekem vannak itthon. Vannak minták, amik gyönyörűen működnek, mások kicsit sekélyebbre sikerültem, így nehezebb szépen felszedni őket a nyomdával. Ilyen az absztrakt motívum is, a nagyon apró részleteket általában nem sikerül teljesen felszedni.
Méretre egyébként kicsit nagyobb, mint egy Bundle Monster lemez, bár először azt hittem, hogy ugyanakkorák lesznek. A kedvencem a felső sor középsője és összességében egészen jók a minták, kivételesen tetszenek a virágosak is.


A nyomdázót vártam szinte a legjobban, hisz nagyméretű mintákhoz tökéletes, és ugyebár teljesen átlátszó, sőt kupakja is van, hogy ne gyűjtse össze a szöszöket. Viszont pont a kupak jelentette a gondomat, ugyanis olyan szinten rá volt szorulva, hogy csak hatalmas károkat okozva és sérüléseket szerezve tudtuk(Norbival együtt) lefabrikálni a testről. Fel kellett repesztenünk a kupak oldalát, hogy nagy nehezen leszedhessük róla. Ez kb. másfél órás, szitkokkal teli művelet volt. Szerencsére a nyomdapárna nem sérült, csak a nyomdázótest lett karcos, de az nem zavar semmiben. 



Az utóbbi időben szinte csak ezt használtam, bár annyi gondom azért van vele, hogy néha az egyik oldalon lejjebb csusszan a tartójában. De legalább könnyű kiszedni belőle, öröm az ürömben. 
A nyomdapárna puha, de nem túlságosan. Szépen felszedi a mintát a legtöbb lemezről, de a másik átlátszó nyomdázó egy hangyányival jobban működik. Viszont ennek nagyobb a felülete, szóval patthelyzet.
Járt hozzá két kicsi lehúzó is, de egy próba után mentek a süllyesztőbe. Nem voltak rendesen lesorjázva, így recés a szélük és túl kicsikék is. Sokkal jobb a nagyobb méretű és vékonyabb lehúzó, ami a másik nyomdázóhoz volt, vagy egy régi bankkártya. 
Készítettem néhány mintát, különböző lakkokkal és a fenti lemezzel. Szerintem nem néznek ki rosszul, van bennük potenciál. 


Több manikűrt is készítettem, de csak kettőnél jutott eszembe, hogy lefotózzam(bocsi), amíg még vállalható volt. A fényekért elnézést, de mostanában kiszámíthatatlan az időjárás.

Dance Legend Mortal Kombat - Rain, Golden Rose Express dry - 78, NYC Metallic - Golden glamour

Franken by Adél - Frozen berries, Moyra Holographic - Infinity
Szóval, a kezdeti fennakadás után nagyon jól működik a nyomdázó, nagyon tudom ajánlani, bár a hozzá járó lehúzókat nem. A lemez szép mintákat tartalmaz, szuper lehet bárkinek, aki szereti a barokkos jellegű díszítést. 

Ha megtetszett a lemez, itt tudod megrendelni: 
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-66cm-square-nail-stamp-template-baroque-floral-design-image-plate-p-29974.html
A nyomdázót pedig itt találod, meg: 
http://www.bornprettystore.com/3pcsset-35cm-clear-silicone-jelly-stamper-with-chess-design-nail-stamper-scraper-p-30861.html
A kóddal pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni.









Mesy

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!