TESZT° Yves Rocher Sexy Pulp szempillaspirál

Helló lányok!


Nem túl sok Yves Rocher terméket láthattatok eddig a blogon, elvétve egy-két szerzeményes posztban. Ez annak köszönhető, hogy eddig nem volt a közelemben boltjuk, illetve Detti inkább fürdőterméket vásárolt náluk, amikről mi nem igazán szoktunk írni. 


Ezt a spirált már mutattam nektek ebben a szerzeményes posztban, már nagyon érett róla egy teszt. Nem olyan régen kezdtem el használni, egész nyáron a barnás-fekete Avon spirált használtam, lassan ki is fog fogyni egyébként. 
A csomagolás nagyon kis aranyos, dundi tubus, kisebb, mint a spiráloké általában. A spirálok csomagolása általában hidegen hagy, az a lényeg, hogy jól záródjon és ne tudjon kiszáradni a benne lévő festék. Ennek maradéktalanul megfelel, így nekem is tökéletes.


A keféje nagyon érdekesen van megalkotva. Összességében nagy és dundi, ami középen kicsit beszűkül,  végére viszont ismét megnő, mintegy gömbszerű dolgot alkotva. Nem igazán tudom jól elmagyarázni, de a képen jól látszik. 
Bőven vesz fel festéket, a végét le kell húzogatni róla, bár én ezt minden spirállal megteszem. A színe fekete, a Noir névre hallgat. 
Kissé bizalmatlan voltam vele a nagy kefe miatt, ám egész jó tudom használni. Kicsit oda kell rá figyelni a kisebb szempilláknál, nehogy összekenjük magunkat, de nem sokkal másabb a használata, mint egy normál keféjű spirálnak. Az alsó szempillákat is szépen ki tudom vele festeni. 
Szép fekete szempillákat csinál, hosszabbít, különválasztja a szálakat és szerencsére több rétegben sem tapasztja össze őket, de a dúsító hatást hiányolom belőle. Tudom, nem várhatok csodát tőle, de akkor is.

No-makeup makeup: szemöldökceruza, szempillaspirál, nude rúzs
A másik gondom a potyogás. Nem tudom miért, de néha hajlamos lepotyogni a szemem alá. Van, amikor csak az egyik szememen, van mikor mindkettőn, de olyan is, hogy egyáltalán nem. Érdekes dolog, nem tudtam még rájönni, hogy mi okozza a potyogást. 

Összességében nem rossz szempillaspirál, ha dúsítana is, akkor állandó lakója lenne a sminkes tárolómnak, de valószínűleg nem fogom újravenni, ha kiürül, bár ki tudja. Egyébként egy közép árkategóriás termék, ha jól emlékszem most 2500 Forint körül láttam az üzletben, akciósan. 

Lassan el kell kezdenem gondolkodni a következőn/következőkön, mert az Avon nagyon a végét járja és azt nem szeretném újravenni, és ha ez is elfogy, akkor spirál nélkül maradok. Jó lenne megmaradni az egy fekete és egy barnás árnyalatnál. Nektek van kedvenc, jól bevált barna spirálotok, ami nem vöröses árnyalatú? Egyébként szeretitek az Yves Rocher spiráljait? 

Mesy

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!