Nyereményjáték 1.forduló - lezárva!

Helló lányok!


Lezárult a nyereményjáték és tudjuk, hogy mindenki arra kíváncsi, hogy ki lett a szerencsés, de előbb mondanánk néhány szót. (Ha nem érdekel a mondandónk, csak görgess lejjebb) 

Kaptunk nagyon kedves és szívhez szóló üzenteket, ezek mindig nagyon jól esnek nekünk. Örülünk, hogy olvastok és szerettek minket, ez a legnagyobb elismerés egy blogger/író számára. És természetesen még egy jó darabig megtalálhattok minket a blogvilágban, meg sem fordult a fejünkben, hogy abbahagyjuk, még ha néha vannak is zökkenők és kisebb szünetek. Reméljük az 5. blogszületésnapot is megérjük, hisz az már egy mérföldkő lenne.  
Köszönjük, hogy érdemesnek tartotok minket a figyelmetekre és rákattintottatok a kis "Rendszeres olvasás" ikonra ott jobb oldalt. Köszönjük azt is, hogy nyitottak vagytok az újításainkra és a változásokra. Meglepően pozitív fogadtatást kapott az első direkt zenei poszt. 
Ahogy azt a régebbi olvasóink észrevették, Detti nem túl aktív mostanában. Ez hamarosan megváltozik és azt megígérhetjük, hogy megszaporodnak az 'Egy téma, két vélemény" posztok is. (Lesznek érdekességek)
Nagyon sajnáljuk azt, hogyha valakinek nem tetszik a blog elrendezése és kinézete, de mi folyamatosan azon vagyunk, hogy még jobbá és élvezhetőbbé tegyük nektek az oldalon való barangolást. Építő jellegű kritikát szívesen fogadunk bármikor, sőt, ha szeretnétek, akár egy Használati kézikönyv jellegű posztot is írunk.


Egy kis negatív visszhangja is volt a játéknak, ugyanis néhányan nem vették/nem akarták figyelembe venni azt a néhány dolgot, amit kértünk. Ennek a játéknak nem követőgyűjtés volt a célja, soha egyiknek sem volt az. Két dolgot kértünk teljesíteni, néhányaknak viszont még ez sem sikerült. Nem probléma, mert így nem vettek részt a sorsolásban, de nem szeretnénk, ha az túl gyakori lenne. 

És akkor jöjjön az egész poszt legfontosabb része, a nyertes. Természetesen írunk e-mailt is, de ha nem jelentkezik a nyertes(mondjuk két hétig), akkor újrasorsolunk. Ez így fair szerintem. 

Tehát a nyertes...

Tóth Csilla Noémi

Gratulálunk, felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben. A többiek se búslakodjanak, hisz ez csak az első forduló volt, hamarosan újabb játékot indítunk. És figyeljétek majd a Facebook oldalunkat is.

Mesy és Detti

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Jaj nagyon köszönöm! Szebbé tettétek a napomat! :) Várom az e-mailt! :)

    VálaszTörlés
  2. Gratula a nyertesnek! :)

    Az előző nyereményjátékos posztnál elfelejtettem, hát most, itt kívánok boldog Blogszülinapot! :) Erre a fordulóra nem jelentkeztem, de a kövire fogok...(A lakkos cuccok jobban megmozgatnak ;) )
    Izgatottan várom az újításokat is, valamint a további posztokat. :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!