TESZT° Avon Naturals Indulging csokis testradír

Halihó lányok!


Mondhatnám azt, hogy szeretem a testradírokat, de ez nem lenne teljesen igaz. Ha van, mert vettem/kaptam, akkor használom és imádom, ha nincs,akkor nem hiányzik. Tudom, szükség van az elhalt hámsejtek eltávolítására, mert folyamatosan megújul a bőrünk, de na, néha lusta vagyok.


Mint mindig, minden tesztesbe bejegyzésben, most is a külsővel kezdek. Nagy tubus, kakaós díszítéssel, ami lehet valakinek szép,valakinek meg nem, engem hidegen hagy, olyan átlagos. Alul van a kupakja, ami pattintós és nem szeretem, mert letöri a körmöm, ha béna vagyok. 
200 ml-es ami elég sok, főleg azt nézve, hogy egy -két nagyobb diónyi mennyiség elegendő egy alkalommal. 


A testradír színe halván barnás, mintegy híg kakaó. Az illata engem a karamellás csokira emlékeztet. Néha nagyon imádom, máskor meg már túl soknak érzem. Használat után még érezhető egy kis ideig a bőrön és az egész fürdőszoba csoki illatú.
Az állaga sűrű, krémszerű, jól érezhetőek benne a radírozó szemcsék. Sajnos ezek nem természetes alapanyagúak, hanem műanyagok. A szemcsék nem túl durvák, de azért érezhetők, nem tűnnek el az éterben. Nem habzik, egyáltalán nem, csak eloszlik, könnyű lemosni is.



Finom puha és selymes tapintású lesz utána a bőröm, nem igényli a testápolót sem. Heti 3-4 használatot javasol, viszont én csak heti egyszer használom, ennyi nekem bőven elegendő. 
Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, már jó ideje használom és még félig van a tubus, így bátran ajánlom az édes illatok kedvelőinek. 
Nem tudom, hogy újra beszerzem e, mert rajta kívül van most egy Lush testradírom, amit még nem próbáltam ki.

Általában lehet kapni minden katalógusban az epres társával együtt, eredeti ára 899 Ft, de gyakran akciós. Online ITT érhetitek el.

Szeretitek a testradírokat? Van bevált kedvencetek?

Mesy


Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Nagyon átérzem a "kupakja pattintós, de nem szeretem,mert letöri a körmöm" részt! :-D Nekem is sokszor meggyűlik a bajom az ilyen kiszerelésben kapható termékekkel. Egyszer használtam egy avon vaníliás testradírt. Annak is borzasztóan édes illata volt. Egy idő után kezdett tényleg sok lenni az illata, de a radírozó hatásában én sem találtam kivetnivalót. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem minden lány így van ezzel :) Nem rossz ez, mert amúgy szeretem a karamellás csokit, de mostanában érzékeny vagyok az illatokra, így kicsit már túl tömény.

      Törlés
  2. Ugyan így érzek ahogy te. Ha van használom de ha elfogy nem hiányzik és nem is rohanok a boltba utánpótlásért. Régen volt egy adidas tusfürdőm amiben szintén voltak ilyen radírozó szemcsék és azt is nagyon szerettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örlök, hogy nem én vagyok az egyetlen :)
      Én is szerettem az ilyen tusikat, asszem volt a Palmolive-nek is egy darabja :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!