KÖRÖM° Lakkozz!Fotózz! Posztolj! - Szupergonoszok

Halihó lányok!


A mostani témánk az én fejemből pattant ki (Mesy), nem is csoda. Egyébként hihetetlen jól illeszkedik a Liza által szervezett Superheroes kihíváshoz, akár záróakkordként is megteszi,  

Mesy
Igazából, ahogy kitaláltam a témát, azonnal kitaláltam azt is, hogy mit alkotok majd a körmeimre. Nem egy gonoszt(relatív) választottam, hanem többet, viszont másik oldalról nézve ők egy, összetartoznak. Érzelmi alapon is döntöttem, meg azért is, mert van valamennyi kapcsolatom velük, vagyis egyikükkel, de ha már egy jön, akkor jöjjön a többi is. 
A Hydra parancsnokság főbb alakjait választottam ki, Baron Strucker-t, Red Skull-t, Viper-t és Baron Zemo-t. Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri őket, Amerika Kapitány, az Avengers és az egész S.H.I.E.L.D. ellenségei. Érzelmi alapon is döntöttem, meg azért is, mert van valamennyi kapcsolatom velük, vagyis egyikükkel(Norbi alkotott két Baron Strucker karaktert MUGEN-ben, így szinte mindent tudok róla), de ha már egy jön, akkor jöjjön a többi is. 

Matricaként készültek a portrék, és Strucker monoklija 3D-s, vagyis egy fém karikával készült, szerintem így sokkal jobban néz ki, mint ha festettem volna. És ég annyit változtattam, hogy a monokli és a sebhely egy oldalra került, mert a másikon furcsán mutatott. 
Nagyon élveztem készíteni, bár Norbi rajzolta elő ceruzával gy papírra a kis képeket, de így is elég idő volt "újrarajzolni/festeni" őket. Szeretnék kicsit rágyúrni a kézzel festett manikűrökre, bár lakkal nagyon nehéz szépen árnyalni, és úgy általában festeni. 




A hátterben Norbi Hydra jeles pólója.


Nézzétek meg, hogy a többiek melyik gonoszról inspirálódtak:


Mesy

Megosztás:

11 megjegyzés

  1. Nagyon durva lett! A monoklis csávó a kedvencem :D Ötletesen oldottad meg! Sajnos én tökre nem vagyok tisztában ezekkel a karakterekkel, de most már kezdem megismerni őket, ahogy végignézem a csajok körmeit :) Köszönjük a mostani témát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Én nagyon benne vagyok, nekem könnyű, de persze megértem, hogy nem mindenkinek ilyen természetes ez a téma :)

      Törlés
  2. Azta, ez nagyon szuper lett! Tetszik, hogy több karaktert jelenítettél meg a manikűrödben, mégis megvan az összhang. (:

    VálaszTörlés
  3. nekem is nagyon tetszik! szépen megfestetted őket!

    VálaszTörlés
  4. Ez igen, nagyon nagyon király lett! És külön tetszik, hogy több gonoszt is megjelenítettél a körmeiden. Ügyes vagy nagyon!:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper lett,szépen festetted meg őket,ügyes vagy. :)(Aaannyira tetszik az a 3Ds karikás megoldás! *-*)

    VálaszTörlés
  6. Én egyáltalán nem ismerem őket, viszont a mani nagyon tetszik! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Pedig Vörös koponya kulcsszereplője volt az Amerika Kapitány filmnek :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!