SZEMÉLYES° Karácsonyi ajándékok

Halihó lányok!


Ma egy különleges bejegyzést hoztunk nektek, ugyanis megmutatjuk mit kaptunk a családtól Karácsonyra. 



Detti
Nálunk szűk családi körben ugye úgy zajlott ez az ajándékozás, hogy előre megírt kívánságlistáról lehetett választani, ha  nem tudta az illető, mit vegyen a másiknak. Volt aki a listáról választott, volt aki nem, de szerintem mindenki kitett magáért. Nekem legalábbis sikerült csodás ajándékokat választani.Először is megkaptam a kívánságlistán szereplő hajszárítót és kúpos hajsütővasat. Nagyon szükségem volt már rá, hiszen az enyémek már ezer éves darabok voltak. Ezt Gergőtől és apától kaptam. 

Anyától kaptam egy nagyon cuki karácsonyi pamut takarót egy karkötőt és egy parfűmös testápolós párost, aminek csodás illata van, nagyon eláltatta. 
Háttérben a karácsonyi takarót láthatjátok.
Mesytől és Norbitól közösen kaptam a cicamániám végett egy cicás sálat és járt hozzá pluszba egy kis cicás  jegyzetfüzet, nagyon cuki imádom, nagyon nagyon örültem ennek a cicás sálnak. Plusz még megajándékoztak Robert Galbraith-tól a Kakukkszó című könyvvel is. Bátyám szintén egy könyvel ajándékozott meg, mégpedig Paula Hawkins - A lány a vonaton című könyvével.

Ennek a háttere pedig a cicás sál lett.
Tudni kell, hogy ezt a könyvet május óta igyekszem beszerezni, csak mindig akadt más falni való. Egyre jobban megszerettem a krimis történeteket, úgyhogy telitalálat ez a két könyv. 
Gergő szüleitől pedig kaptunk egy kávéfőzőt,ami nagyon jól jött az új házba, isteni finom kávét főz szóval szuper.

Mesy
Igen, igen, a kívánságlista jó ötlet volt, de azért én nem mindenkinek onnan választottam. De, nézzük, hogy engem mivel leptek meg.
Anyától egy parfümszettet kaptam, aminek nagyon örültem, mert már eléggé kifogyóban vannak az üvegcséim. A csomagban lapult még egy visszafogott karkötő is, nagyon tetszik. És a Star Wars mániámnak és állandó sóhajtásaimnak hála meglepett még egy rohamosztagos figurával. Nem is lehetnék boldogabb!


Apától egy közös kedvenc írónk, Lőrincz L. László könyvét kaptam meg és egy mp3 lejátszót, ami kívánságlistás volt, így nagyon örültem neki.


Norbi családjától ruhát kaptam, két vastag leggings személyében és egy nagy doboz levendulás fürdősót. Most már lesz miért a fürdőzést választanom a gyors zuhany helyett.


Norbitól megkaptam a Witcher (nem Vaják, soha, semmilyen körülmények között, nem) harmadik részét, alig várom, hogy belemélyedhessek. És egy kis kommunikációs zavar következtében egy mp3 lejátszót. Igen, kissé vicces eset, de sikerült a családnak elbeszélnie egymás mellett. Egyébként egyáltalán nem bánom, eddig egy sem volt, most meg már van kettő, dupla öröm!
Plusz még az ajándék része volt, hogy két ünnep közt elmentünk megnézni az Star Wars: Az ébredő Erőt. Egy szóval kifejezve: Húúúúúúúúúú! 


Hatalmas meglepetés ért, amikor kibontottam Dettiék csomagját, ugyanis a Star Wars trilógia lapult benne, ráadásul díszdobozban! Nagyon nagyon nagyon boldog vagyok és még most is csak vigyorgok, mint a bolond. Még csak nézegetem, csodálgatom, de hamarosan belevetem magam az olvasásba.



Öcsémtől szintén könyvet kaptam, mégpedig Anne Ricetól a Lestat herceget. Nagyon kíváncsi vagyok rá, sőt, Anne Rice össze könyvére kíváncsi vagyok. Lestat nagy kedvencem, hisz az egyik kedvenc filmem a Kárhozottak királynője. Persze az előzményeket is mindenképp el fogom olvasni. 


Magamat is megleptem egy-két aprósággal, bár ezek egyáltalán nem a blog profiljába illő holmik. Megvettem a decemberi Mondo-t és a GameStar-t(főleg a Devil May Cry miatt) és Steamen a nagy karácsonyi leárazáskor négy játékot, amiket nagyon szeretek és olyan jó végre magaménak tudni őket.

Ezek lettek volna a mi ajándékaink.
Mesy és Detti

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. A Lestat herceg nálam is kívánságlistán van, de előbb újra szeretném olvasni az Interjú a vámpírral-t, illetve beszerezni a Lestat a vámpírt, meg a Kárhozottak királynőjét is. Utána jöhet ez a szépség :) Nagyon jó dolgokat kaptatok ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok vele :) De azokat előbb még be kell szereznem. Köszönjük^^

      Törlés
  2. Vaják... ne haragudj de ezen most kiégtem picit. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már akkor kiégtem, amikor először olvastam arról, hogy megjelenik magyarul a sorozat :D De elvileg már tárgyalnak arról, hogy a neveket megtartsák az eredetinek, lásd Dandelion=Kökörcsin (WTF????) Szörnyű :S

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!