TESZT° Avon nude lakkok

Halihó lányok!


Úgy általánosságban elmondható, hogy szeretem az Avon lakkokat. Most egy vásárlás alkalmával két nude darab került hozzám, két különböző kollekcióból. Felötlött bennem, hogy vajon az "olcsóbb" Color Trend és a "drágább" limitált Nailwear pro+ darab között van e valamilyen különbség.

Szerintem nem kell bemutatnom senkinek sem a két típusú üveget, hisz mindenki ismeri azokat. A CT mindössze 8 ml lakkot tartalmaz, a másik viszont 10 ml lakkot.
Az ecsetek között azért már számottevő a különbség, a Color Trendé kicsike és vékony, a másiké viszont hosszabb és vastagabb, enyhén szélesedő. Mindkettő egyenesre vágott véggel rendelkezik.


A Hollywood kollekció tagja a Beige Drive In elnevezésű rózsás beütésű nude árnyalat. Nagyon szép, visszafogott. A Color Trend állandó tagja a Boldest Beige elnevezésű lakk, amit halovány toupenak vagy koszos bézsnek mondanék. Mindkettő csillámmentes, gyönyörű fényesre szárad.

Két rétegben láthatóak a körmeimen. Mindkettőről elmondható, hogy könnyen fel lehet vinni, nem folynak el és szépen fednek. Közepesen hosszú ideig száradnak.




Szinte egyforma a minőségük, de nem teljesen. a CT lakk egy picikét gyengébb, ergó hamarabb kezdett el lekopni, mint a másik. 
Ezen kívül szerintem nagyon hasonlóak. Mindkét szín nagyon tetszik, nekik köszönhető, hogy mostanában olyan sokszor hordok visszafogott, nude manikűrt.

Ti hogy álltok az Avon lakkjaival? Szeretitek őket?
puszi, Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. nagyon tetszik mind a kettő, szeretem a nude lakkokat. :)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok lányok!
    Kaptatok tőlem egy díjat ,de a lényeg a kérdések lennének :) Nagyon örülnék ha majd kitöltenétek őket ha jut rá időtök :) Szerintem tetszeni fog , legalábbis remélem :)
    http://misssziszi.blogspot.hu/2014/12/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen és ki fogjuk tölteni :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!