{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Karácsonyi kívánság

Halihó lányok!


Ma is jövünk az újabb VKP feladattal. Mondhatjuk ez is elég fejtörősre sikerült. Kíváncsiak vagytok, hogy nekünk milyen kívánságaink vannak?

Detti

Tudjátok van olyan hagyomány, hogy Kívánságlámpást engednek el a levegőbe vagy a vízen. Régi ázsiai hagyomány ez, ami manapság nagyon felkapott lett. 
Az ázsiai hagyomány szerint ezek az úszó lámpások megszabadítanak minket minden bajtól, betegségtől, magukkal viszik a rosszat a messzi távolba és valóra váltják kigondolt vagy rájuk írt kívánságainkat.
Én is most egy ilyen lápást képzelek magam elé és azzal engedem szélnek a kívánságomat. 

Az én kívánságom nagyon egyszerű. Csak egy szép karácsonyt és szerencsés új évet szeretnék elsősorban. Nem kérek sokat, csak hogy nekem és a családomnak kicsit rendeződjenek a dolgai. Kis egészséget, boldogságot, örömet szeretnék az életünkbe. Tudom mindig vannak rosszabb időszakok, volt is jó pár, de most azt szeretném kérni, hogy ez az új levegő egy kicsit jobbat hozzon. Csak éppen egy picit legyen jobb minden. Nem akarok semmi konkrétumra gondolni, csak általánosságban szeretnék egy kis szerencsét.
És szeretnék végre egy unokahúgot is!! :D

Ez lenne az én kívánságom! Remélem az új év elhozza ezt nekem!

Mesy
Soha nem voltam jó a kívánságokban, hiszen mindig olyan általános dolgokat tudunk kívánni, mint például: "Legyek szerelmes", "Legyen jól fizető munkám", "Nyerjek a lottón" és hasonlók. Csakhogy ezek túl nagy és szélsőséges álmok ahhoz, hogy egyik percről a másikra teljesüljenek is. Az álmokért tennünk is kell. Éppen ezért én mindig kicsiben kezdem, onnan haladok a végső cél felé.
Most év végén elég kemény döntést kellett hoznom, de vállaltam a kockázatot és belevágtam. Hiszem, hogy én vagyok a boldogságom kovácsa és néha nehéz döntéseket kell hoznunk.
Én csak azt kívánom, hogy legyen elég erőm és kitartásom ahhoz, hogy beteljesíthessem az álmaimat. Mert abból bizony sok van.

Ha kíváncsiak vagytok a többiek kívánságára, kukkantsatok be hozzájuk:

puszi, Mesy és Detti :)

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!