SZEMÉLYES° - Karácsonyi ajándékok

Halihó lányok!


Láttunk már jó pár karácsonyi bejegyzést és úgy gondoltuk, hogy mi is megírjuk a sajátunkat. Ma megmutatjuk nektek, hogy mi mit kaptunk karácsonyra.


Detti

Én ezeket a szépségeket kaptam karácsonyra a családomtól és a barátomtól :)


Kezdem a barátommal a sort. Tőle kaptam egy Christina Aquilera csomagot, amiben van egy 15 ml-es parfüm, egy 50 ml-es testápoló és egy 50 ml-es tusfürdő. A testápoló nagyon könnyen beszívódik a bőrbe, és nem zsíros az állaga inkább krémes, tejes. A tusfürdő zselés és elég gyorsan felhabzik. Nagyon nagyon örülök neki a kívánság listám egyike volt, így azt már kipipálhatom.







Anyukámtól kaptam egy határidőnaplót, mert már annyiszor hallotta tőlem, hogy szükségem van rá. Ezen kívül pedig vett nekem egy kis csomagot amibe található egy aloeverás arc és testápoló krém és egy vaniliás fürdőbomba. A krémnek olyan csillogó, olajos kinézete van és tapintásra is selymes érzést kelt. Az illata egyszerű, természetes, aloeverás.





Nővéremtől és a férjétől kaptam egy könyvet. A halál ereklyéi sorozat második kötetét. Ez is az egyik kívánságlistás ajándék volt. Nagyon örülök neki, mert az egyik kedvenc könyvsorozatom. Megfogadtam, hogy ezt csak könyvben fogom elolvasni, nem pedig e-bookban. És Mesiék segítettek nekem mert már folytathatom is a sorozatot.
Ezen kívül kaptam tőlük egy szerencse nyakláncot is. A vizsgák nehézségeihez kaptam tőlük ezt a kis szépséget.


Bátyámtól pedig két ékszert kaptam. Egy karperecet és egy nyakláncot. Mindkettőnek nagyon nagyon örülök, mert egy az, hogy imádom az ékszereket, mindig megszoktam nézegetni őket és akad, hogy veszek is magamnak párat. Másik pedig, hogy ez a stílus is pont az egyik kedvencem. Nagyon eltalálta, hogy milyennek örülnék igazán.
Utána egyébként elárulta, hogy egy női segítséget is kapott a választásnál. Nem lepődtem meg :)


És végül de nem utolsó sorban Gergő bátyától és barátnőjétől ezt a csodás takarót, amit a háttértben láttok kaptuk karácsonyra plusz ehhez mégkét párnát (amit elfelejtettem lefotózni én buta). Nagyon örültünk neki, egy kis színt hozott a mi kis szobánkba.



Mesy

Én azért nem eresztem olyan bő lére a mondanivalómat, mint Detti. Nem akarom ám, hogy nasit és üdítőt kelljen bekészítenetek. Szóval csak egy gyors bemutatás következik.


A drága egyetlen férjemtől kaptam egy pihe-puha világoskék fürdőköpenyt. Olyan régóta vágytam már egyre, csak aranyárban mérik őket. 
Anyukámtól egy cuki lila mamuszt kaptam, olyan meleg! Ezen kívül egy olyan ajándékot, amiről már tudtam, hiszen én választottam. Régóta szeretném már elolvasni Oscar Wilde-tól a Dorian Gray arcképét. Végre az enyém! 
Detti és a barátja egy másik könyvvel lepett meg. Nagyon ismeri a stílusomat és hogy mit szeretek. Ennek ékes példája Joan D. Vinge 47 Ronin című műve is. Igen, ez az, amiből film is készült. Mindig halasztgattam a filmet, de most már biztos nem nézem meg addig, amíg a könyvet el nem olvasom.
Ezen kívül megleptek még egy nyaklánccal is, igazán elegáns és finom. Nagyon tetszik.


Az öcsém nagyon meglepett, ugyanis táskát(!!!) kaptam tőle, ráadásul H&M-eset. Detti volt az angyalka, aki az instrukciókat súgta. Igazi basic fekete táska, imádom! Ezen kívül egy névre szóló gyönyörű gömböt is kaptam (ahogy Detti és anya is).
Norbi családjától ugyanazt kaptuk, mint tavaly, vásárlási utalványt egy lakberendezős-háztartási boltba. Még nem tudom, hogy mire fogjuk költeni, de már kattognak a fogaskerekek a fejemben. Ezen kívül még egy tusfürdőt és egy csokit is, ami azóta már el is tűnt (csúnya rossz csokiszörny)

Sajnos most sem volt teljes a család karácsonykor, apa messze dolgozik és nem vehetett ki szabadságot, így haza sem tudott jönni. Ezen kívül Norbi öccse és a barátnője külföldön vannak, ők sem tudtak haza jönni. Ennek ellenére nagyon jó volt együtt lenni a családdal, sokat hülyéskedtünk.

Reméljük tetszett ez a kis személyes poszt. Elég hosszúra sikerült, de hát ilyenek az ünnepek.
Puszi Mesy és Detti :)

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Nagyon szép ajándékokat kaptatok ^^
    Az a Christina parfüm sokáig a kedvencem volt, igazán finom illat :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nekem is sokáig a kedvencem marad,nagyon tetszik az illata!! Ezer éves álmom vált valóra :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó ajándékokat kaptatok (: A könyv és a kozmetikumok a legjobb dolgok :D Amúgy a C.A parfümnek tényleg irtó jó illata van.

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!