Blog Karácsony 2014 - Detti

Halihó lányok!


El jött ez a nap is. Ma bemutatjuk, hogy mit is kaptunk mi a Blog Karácsonyon. Remélem várjátok.

Nagyon tetszett ez az ötlet, amit Iluss talált ki. Sajnos tavaly nem vettem részt benne, de nem baj mert most sikerült. :)
Én Zachár Panninak a *Panka's Beauty* írójának adtam ajándékot. (oldallink)
Nekem pedig Sturm Zsófi adott ajándékot a Mazsola Világ blog írója. (oldallink)

Az én csomagom így nézett ki:



Ennyire sok mindent kaptam Zsófitól! Nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindent fog küldeni. És innen is nagy szépen köszönöm!! Minden tetszik benne, örülök neki nagyon. 

 Egy ilyen kis cuki levél volt benne, amit Zsófi írt nekem. Nagyon aranyos tőle. :)

Kaptam egy ilyen Delia körömlakk lemosót. Nagyon jó illata van, tetszik nem az a tipikus acetonos illat. Már ki is próbáltam és nagyon jól szuperál!

Volt benne egy ilyen Avon planet spa haj ápoló olaj is. Ilyet még soha nem használtam, ezért kíváncsi leszek rá milyen ereje van.

Volt benne egy ilyen tűzpiros szájfény is ami a Delia Glamour Uquid Color néven fut. Nagyon tetszik, erőteljes színe van ahhoz képest, hogy szájfény és enm rúzs.
Felkentem kézre, majd szájra is. Hát a kézfejemen erősebb, de szerintem elég jól látszik a számon is. Még egy zsepi próba után is erős színe maradt, bár a csillogás eltűnt.


Volt benne egy ilyen Lora szemceruza is, ami élénk kék színű. Talán ennek örülök a legesleginkább. Soha nem volt még színes szemceruzám, nem tudom soha nem gondoltam rá hogy majd kellene, de mégis tetszik. Nagyon élénk színe van, és elég jól tapadt a bőrömhöz, szerintem tartós lesz.


Még kaptam egy három részes Lora szemhélyfestéket. Ami ilyen türkizes, színű. Nagyon szép színe van, szeretem ezt a színt. a kezemen nagyon élénk csillogó, kipróbáltam simán és vizesen is, épp csak egy kicsi különbség van. Úgy vettem észre lemoysásnál, hogy nagyon ragaszkodik a kezemhez. Remélem a szemhéjamon is így fog viselkedni.


És végül, de nem utolsó sorban volt a csomagban egy ilyen köröm matrica csomag is. Cuki kis virágok vannak rajta, nagyon tetszik. Így a hideg időbe a tavaszt hozza magával.

Remélem tetszett nektek az én 2014es Blog Karácsonyos összeállításom. 

Puszi Detti :)

Nézzétek meg a többiek ajándékát is!


Megosztás:

8 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!