{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Amik nélkül nem hagyom el a lakást

Halihó lányok! :)

Vigyázz! Kész! Posztolj!
És újra VKP! :) Megint egy érdekes feladatot kaptunk, amin elég sokat kell gondolkodnom. Mi az ami nélkül nem megyünk el otthonról? 
Detti
Hát először is a pénztárcám mindig nálam van, az órát mindig felteszem a karomra, a barátomtól kapott nyakláncot mindig felteszem a nyakamba. Ezek egyértelműen mindig nálam vannak. Érdekes módon a telefonom nincs mindig nálam, sőt szinte sosincs. De mostantól, muszáj leszek magammal hordani, mert elkezdődik a suli és hát el kell valamin érni, nem lesz mindig mellettem barátom, hogy azon hívogassanak :D






Ezen kívül, most már mindig mellettem lesz egy kis füzet is, mert az iskolába az is kell :D 
Mindig velem van egy alap sminkes készlet is{ITT már írtam róla},mert hát csak nőből vagyok :D És persze egy testpermet is, ami másoknál a parfüm, de én testpermet mániás vagyok. 

Azt hiszem ennél több dolgot ne szoktam magammal vinni, csak ha nagyon muszáj. :)

Mesy
Összekötöm a kellemest a hasznossal és ez lesz az én "Mit rejt a táskám" posztom. Rendben?
Egy jó nagy táskába pakolok be mindent, néha túl sokat is. Norbitól kaptam 2 éve karácsonyra. Nagyon szeretem.
Íme az összesített kép:
A legfontosabb a pénztárcám, abban van ugye a pénzem, az irataim és a bérletem. 
Mindig nálam van a jegyzetfüzetem (ami igazából regiszter) és a határidőnaplóm. Muszáj a munka miatt magamnál tartani őket, mert olyan sokfelé kell osztanom a figyelmemet, hogy hajlamos vagyok megfeledkezni a dolgokról. 
Néha az aktuális olvasnivalót is viszem magammal, bár mostanában erre nem volt lehetőségem. Ez nem minden esetben könyv, van hogy magazin vagy katalógus. 
A kulcsom nélkül sehova, de szerintem ez alap.
Rágó és vitaminos rágótabletta is mindig van nálam, a vitamint speciel tegnap ettem meg. 
Az a cuki nyuszi egy pendrive. Apától kaptam 2 éve karácsonyra. Cuki és hasznos, pont nekem való.
A két telefon létfontosságú. Az LG saját, a Sony Ericsson pedig céges. Ezekről szerintem nem is kell többet mondanom.
Áttérünk a szépségápolásos részre. 
Ősszel-télen hajlamos kiszáradni a kezem, de bármikor jó szolgálatot tesz egy kézkrém. Amíg ki nem fogy, ez az Avonos lesz a táskám lakója. 
Dettihez hasonlóan én sem parfümöt cipelek magammal, hanem testpermetet. Felfrissít és diszkrét illatú, nagyon szeretem. Viszont szándékomban áll beszerezni egy Travalot.
Eger óta cipelem magammal a kézfertőtlenítőt. Régen nem szerettem és nem is használtam, mert ragacsos maradt utána a kezem, de ez az Isanas egész jó. Plusz az illata is isteni.


























A "neszesszerem" igazából egy tolltartó, ami valamelyik újsághoz volt hozzátéve. Olyan édesnek találtam, hogy megvettem és átneveztem táska-neszesszerré. Nem sok mindent pakolok bele, csak egy ajakbalzsamot, egy púdert, ecsetet hozzá, és az aktuális rúzst vagy szájfényt. A tükör szerepét egy régen kiürült NYC púder tölti be. Sajnáltam kidobni és még lusta voltam egy normális tükröt venni.

Ennyi lenne a nagy titok, vagyis hogy mi az ami nélkül nem hagyjuk el a lakást (jobb esetben nem hagyunk otthon semmit).

A többiek kis listáját is elolvashatjátok:



puszi, Mesy és Detti :)

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. jaj annyira beszállnék ebbe a VKP-ba, már oly sokszor éreztem ezt, és most is... :S be lehet szállni? :D

    VálaszTörlés
  2. Persze, be lehet szállni :) Írj Szilvinek egy üzit és ő majd elmagyaráz mindent. Itt a blogja: http://eletespillecukor.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!