TESZT° Rúzsceruzák összehasonlítása

Halihó lányok!


Nem vagyok gyűjtő, vagy függő, hiszen csak három rúzsceruzát birtokolok, de úgy gondoltam, hogy egyszerre, egy mini-összehasonlítás formájában szeretném bemutatni őket nektek.
Az első a Miss Sporty volt. Nagyon sokat tépelődtem, hogy megvegyem e, mert féltem, hogy rossz lesz. Ezt követte a Catrice, de csak azért, mert akciós volt. Végül becsúszott a Lovely is. No comment.A Miss Sporty rúzsceruzája 6 árnyalatban jelet meg, ezek közül én a deLIPcious-t választottam. Gyönyörű élénk piros, krémes hatású. Az illata olyan, mint a pez cukorkáé. 
A csomagolása valóban ceruza hatású és olyan kis aranyos a csavart vonalaknak köszönhetően. A tok olyan színű, mint a rúzs maga, ez nagy pozitívum, így nem kell keresgélnem. 
Mindössze 1,1 g "anyag" található benne, ez nagyon kevéske, félő, hogy hamar el fog fogyni.

A Catrice Pure Shine rúzsceruzák 8 árnyalatban jelentek meg, ezek közül nekem a 020-as Rusty in Peace van meg. Igazi nude árnyalat egy kis csillámmal és fénnyel megspékelve. Az illata kicsit a mű vanília illatra emlékeztet.
A csomagolása vastag, kicsit minőségibb hatást kelt a fémes véggel és kupakkal, mint a Miss Sportyé, de sajnos erősen kopik a felirat. 
Ez már jóval több rúzst, összesen 2,5 g-ot tartalmaz.

A Lovely Color Wear rúzsceruza 4 árnyalatban jelent meg, én a találó nevű 4-est választottam. Őszies burgundi szín, matt finissel. Az illata olyan, mint a gyerekkoromban olyan menő illatos radíroknak volt. 
A csomagolása szinte teljesen megegyezik a Catrice ceruza csomagolásával, kivéve az átlátszó kupakját. 2 g rúzst tartalmaz, ami egész jó kis mennyiség. 
Viszont a tekerőjével van egy kis problémám, ugyanis kissé akadozik és recseg is, remélem nem fog beakadni.

A sorrend: Miss Sporty, Catrice, Lovely
A Miss Sportynak és a Lovelynak nagyon jó a fedése, mindkettőt könnyű felvinni, csak úgy siklik az ajkakon. A Catrice ceruzáját is könnyű felvinni, de jóval gyengébb a fedése. Mondjuk ez érthető is, hiszen ő hivatalosan egy színezett ajakbalzsam.
Miss Sporty deLipcious
Catrice Rusty in Peace
Lovely 4
A leggyengébb láncszem tartósság szempontjából a Catrice, 1 óra után már el is tűnik a számról és újra kell kennem. 
A Miss Sporty a legélénkebb szín és féltem, hogy foltos lesz, de szerencsére nem. Egyenletesen kopik, 3-4 órát bír, de evés-ivás után azért meg kell igazítani.
A Lovely matt mivolta miatt kicsit szárítja az ajkakat, de ő  legtartósabb. Ő is egyenletesen kopik, kibír 4 órát, de ezután ráfér az igazítás. 
Persze ha az ember lánya hajlamos harapdálni és piszkálni a száját, akkor hamarabb kell igazítgatni. 

Összességében mindhármat szeretem valamelyik tulajdonsága miatt, így egy csöppet sem bántam meg, hogy megvettem őket. Szerintem fogok még testvéreket gyűjteni melléjük.

Ti szeretitek  rúzsceruzákat?
puszi, Mesy

3 megjegyzés:

 1. Mindegyik nagyon szép :) Én imádom a rúzsceruzákat, elég nagy függő lettem, ugyanis a meglévő 3 darabom mellé jön még egy negyedik is és még ki tudja :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is szeretem őket, sőt lehet nekem is becsusszan még pár :)

   Törlés
 2. Nekem ugyan ez a Miss Sporty rúzsceruza van meg, odaáig vagyok érte! Sokkal jobban tetszik, mint a direktebb piros rúzsok.

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!