TESZT° Rúzsceruzák összehasonlítása

Halihó lányok!


Nem vagyok gyűjtő, vagy függő, hiszen csak három rúzsceruzát birtokolok, de úgy gondoltam, hogy egyszerre, egy mini-összehasonlítás formájában szeretném bemutatni őket nektek.
Az első a Miss Sporty volt. Nagyon sokat tépelődtem, hogy megvegyem e, mert féltem, hogy rossz lesz. Ezt követte a Catrice, de csak azért, mert akciós volt. Végül becsúszott a Lovely is. No comment.



A Miss Sporty rúzsceruzája 6 árnyalatban jelet meg, ezek közül én a deLIPcious-t választottam. Gyönyörű élénk piros, krémes hatású. Az illata olyan, mint a pez cukorkáé. 
A csomagolása valóban ceruza hatású és olyan kis aranyos a csavart vonalaknak köszönhetően. A tok olyan színű, mint a rúzs maga, ez nagy pozitívum, így nem kell keresgélnem. 
Mindössze 1,1 g "anyag" található benne, ez nagyon kevéske, félő, hogy hamar el fog fogyni.

A Catrice Pure Shine rúzsceruzák 8 árnyalatban jelentek meg, ezek közül nekem a 020-as Rusty in Peace van meg. Igazi nude árnyalat egy kis csillámmal és fénnyel megspékelve. Az illata kicsit a mű vanília illatra emlékeztet.
A csomagolása vastag, kicsit minőségibb hatást kelt a fémes véggel és kupakkal, mint a Miss Sportyé, de sajnos erősen kopik a felirat. 
Ez már jóval több rúzst, összesen 2,5 g-ot tartalmaz.

A Lovely Color Wear rúzsceruza 4 árnyalatban jelent meg, én a találó nevű 4-est választottam. Őszies burgundi szín, matt finissel. Az illata olyan, mint a gyerekkoromban olyan menő illatos radíroknak volt. 
A csomagolása szinte teljesen megegyezik a Catrice ceruza csomagolásával, kivéve az átlátszó kupakját. 2 g rúzst tartalmaz, ami egész jó kis mennyiség. 
Viszont a tekerőjével van egy kis problémám, ugyanis kissé akadozik és recseg is, remélem nem fog beakadni.

A sorrend: Miss Sporty, Catrice, Lovely
A Miss Sportynak és a Lovelynak nagyon jó a fedése, mindkettőt könnyű felvinni, csak úgy siklik az ajkakon. A Catrice ceruzáját is könnyű felvinni, de jóval gyengébb a fedése. Mondjuk ez érthető is, hiszen ő hivatalosan egy színezett ajakbalzsam.
Miss Sporty deLipcious
Catrice Rusty in Peace
Lovely 4
A leggyengébb láncszem tartósság szempontjából a Catrice, 1 óra után már el is tűnik a számról és újra kell kennem. 
A Miss Sporty a legélénkebb szín és féltem, hogy foltos lesz, de szerencsére nem. Egyenletesen kopik, 3-4 órát bír, de evés-ivás után azért meg kell igazítani.
A Lovely matt mivolta miatt kicsit szárítja az ajkakat, de ő  legtartósabb. Ő is egyenletesen kopik, kibír 4 órát, de ezután ráfér az igazítás. 
Persze ha az ember lánya hajlamos harapdálni és piszkálni a száját, akkor hamarabb kell igazítgatni. 

Összességében mindhármat szeretem valamelyik tulajdonsága miatt, így egy csöppet sem bántam meg, hogy megvettem őket. Szerintem fogok még testvéreket gyűjteni melléjük.

Ti szeretitek  rúzsceruzákat?
puszi, Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Mindegyik nagyon szép :) Én imádom a rúzsceruzákat, elég nagy függő lettem, ugyanis a meglévő 3 darabom mellé jön még egy negyedik is és még ki tudja :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is szeretem őket, sőt lehet nekem is becsusszan még pár :)

      Törlés
  2. Nekem ugyan ez a Miss Sporty rúzsceruza van meg, odaáig vagyok érte! Sokkal jobban tetszik, mint a direktebb piros rúzsok.

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!