Lakkozz! Fotózz! Posztolj! 9.forduló

Halihó lányok!


Az LFP 9. fordulójához érkeztünk. Az előzőt mi szerveztük, és eddig minden fordulóban rézt vettünk, tehát ezt sem hagyhattuk ki! A mostani házigazda Zsófi, a Mazsola világa blog szerzője. Nagyon édes csaj, aki igazán szereti a lakkokat és a körömfestést. Mindenképpen nézzetek be hozzá.

Detti
Én mostanában, nagyon nem vagyok jelen a virtuális világban, hiszen nemrég költöztem fel Pestre, jön a főiskola és össze vissza vannak a gondolataim. Ezért elnézést is kérek tőletek, de hamarosan minden a régi kerékvágásba kerül és én is rendszeresen itt leszek veletek. Ezt az LFP-t azonban ki nem hagynám, szóval kezdjünk is hozzá. :)

Ez a forduló a Pöttyök témát kapta ezért nem volt nehéz megoldani a feladatot. Eszközök híján a fantáziámra kellett hagyatkoznom. Egyszerű manit készítettem, az alapszínt az Essence show your feet -  iced mint frappé körömlakk adta. Mentás árnyalatú, ez az egyik kedvenc lakkom azok közül amiket magammal hoztam. Ezt az alapot két rétegben kentem fel. Erre került fel a Boulevard de beauté Magnetic nails kék körömlakkja. Eszközöket nem hoztam magammal ezért a pontozást egy kis fésű végével oldottam meg :D Ahhoz képest egész jól sikerült szerintem. A pontokat a mutató és a gyűrűsujjamra vittem fel. 





Szerintem nagyon egyszerű lett, a színek pont hozzám illőek. Igazán szeretem a kéket és ez a menta szín a kék pöttyöktől még kékebbnek látszik. :) 

Mesy 

Sokáig gondolkodtam, hogy mit is kellene készíteni, se a színekben, se a stílusban nem voltam biztos. Aztán tegnap elkezdtem nézelődni Pinteresten és megszállt az ihlet.
Őszies hatású a sötét lila alap és a hangulata miatt. Minden körmömre más mintát készítettem, így nem annyira konvencionális és szabályos a végeredmény, ellenben érdekes és kissé bohókás. A pöttyökhöz mikro-glitteres lakkokat használtam, nagyon jól mutatnak a matt lila alapon.



Nekünk nagyon bejött ez a feladat, mert pöttyöket bármivel lehet készíteni, csak a kreativitásunk szab határt.
Nézzétek meg a többiek alkotásait:


puszi, Mesy és Detti :)



Megosztás:

6 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!