KÖRÖM° Egyszerű, gyors sulis manikűr

Sziasztok lányok!


Amióta eljöttem otthonról, próbálkozom cuki manikűrök készítésével. Sajnos kiegészítőket nem hoztam csak körömlakkot és még nem jött el az ideje a nagy bevásárlásnak, kreatívkodni kell. Itthon megtalálható egyszerű dolgokkal kell megoldanom a dolgot. Ez a mai bejegyzésem végeredménye is.

Múltkor egy kis fésű végét használtam pöttyök készítéséhez. Az az ötlet nem igazán tetszett ezért más jutott eszembe. Fogpiszkálót használtam helyette, de el akartam térni a pöttyöktől ezért lett helyettük virág. Nem vittem túlzásba, örülök hogy egy-egy ujjamra meg tudttam csinálni a virágokat. Az a jó a fogpiszkálóban, hogy húzni is lehet nem csak pöttyözni.


Sötét színt választottam alapnak, pontosabban a Moyra 95-ös árnyalatát, amit két rétegben vittem fel. Csillámos alap, nekem ezért tetszik nagyon. A virág szirmainak világos lilát választottam a Rose Nail color 012 árnyalatát. A virág közepét és a többi pöttyöt pedig az Avon nailwear pro+lemon sugar nevű körömlakkal vittem fel. 





Nekem igazán tetszik a végeredmény, kicsit tavaszias a virágok miatt, kicsit őszies az alap miatt. Igazi köztes állapot.
Remélem nektek is tetszik. 
puszi Detti :)

Megosztás:

4 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!