KÖRÖM° Lakkozz! Fotózz! Posztolj! 8. forduló - Országok

Halihó lányok!

Nagyon nehezen kezdem ezt a bejegyzést, mert egyszerűen nem tudom, hogy mit is írjak. Hatalmas megtiszteltetés ért minket azzal, hogy Petra minket kért fel a 8. forduló szervezésére. Nagyon boldogok voltunk, sose hittük volna, hogy ez megtörténhet. Nagyon remélem, hogy ez azt jelenti, hogy elkezdtük bebiztosítani magunkat a magyar blogger közösség egy kicsiny szegletén. 
Ha esetleg valaki még nem ismeri ezt a kezdeményezést, akkor olvasson bele IsaBella blogjába, aki nem mellesleg az egész dolog kiötlője. 

Na, de hogy a témánál maradjak, próbáltunk olyasmit kitalálni, ami nem volt mostanság egyik kihívásban sem szereplő, így ugrottak be az országok.
Mint azt már Facebookon olvashattátok, csak egy manikűr készült el nálunk, ugyanis Detti körmöt csináltatott az esküvőre és sajnos még nem lett leszedve (ugyanis a manikűrös nyaral). Viszont amint ez megtörténik, bepótolja és feltölti a fotókat róla. Tehát ő sem marad ki, csak picikét késik. Szíves elnézéseteket kérjük ezért.

Aki már egy kicsit is ismer, sejtheti, hogy melyik ország ihletett meg.
Igen, igen, Japán az. Próbáltam valami rá jellemzőt, de mégsem szokványosat készíteni. Kölcsön vettem a zászló színeit és még egy kis kéket is. 
Mivel Japán a felkelő nap országa, ezt próbáltam meg szimbolizálni. A kisujjamra pedig "Japán" került kanjikkal  lefestve. Érdekes hogy a ""jel önmagában Napot jelent.



Ha kíváncsiak vagytok a többiek alkotásaira, akkor itt nézelődhettek:




puszi, Mesy

Megosztás:

16 megjegyzés

  1. Nagyon jól vissza adja! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó lett! Szerintem egyszer én is megcsinálom. Van egy-két japán autó fan ismerősöm, szerintem összepisilnék magukat a gyönyörűségtől. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Örülök, hogy tetszik és hogy te is elkészíted!

      Törlés
  3. Nagyon tetszik, imádom Japánt ^^

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett! Sajnos ki kellett hagynom ezt a fordulót, pedig jó lett volna részt venni... :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Nincs vele semmi gond, nem érhetsz rá mindig :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!