KÖRÖM° Szólánc 7.forduló - Nyomda

Helló mindenki!


Igyekeztem észben tartani a mai dátumot és kivételesen időben elkészülni a kihívásra. Sikerült!
A Helie által kitalált kihívássorozat már a 7.fordulóját éli meg, a mostani téma kiötlője és a házigazda PP., a Dolls nd nails blog írója. Ha még nem ismernétek, mindenképpen nézzetek be hozzá, mert szépséges manikűröket készít.

Szokatlan módon két manikűrt is készítettem. Ennek egyetlen oka az, hogy nem tudtam eldönteni, hogy mit is kellene alkotnom, így végül kettő lett belőle. 

Az első egy egyszerűbb, elegánsabb, alkalmibb csipkés manikűr. Ciiska egyik nem olyan régi alkotása inspirált. Alapnak egy irizáló tört fehér lakkot választottam, egy rétegben elég gyenge a fedése, de nekem pont erre volt most szükségem. Erre nyomdáztam fehérrel. 



Egyszerű, gyors, mégis látványos és szép. Nem teljesen az én stílusom, de mégis tetszett magamon. 


A másik manikűr már jóval színesebb. Türkizes teal lakkal festettem ki a körmeimet, kettőt kivéve. Nap sárga, narancssárga ás téglás narancssárga színekkel készítettem átmenetet olyan módon, hogy középre került a sárga, köré a narancssárga és aköré a sötétebb. Nem tudom, hogy mi a technika pontos neve... Erre az átmenetre nyomdáztam fehérrel. 



Nagyon szerettem elkészíteni. Először kicsit soknak gondoltam a színeket így együtt, de meglepően jól illeszkednek. Egy kis nyár ebbe a szürke időbe.


Nézzétek meg a többiek alkotásait is:



Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. nagyon jó lett az első, el is döntöttem hogy ilyen lesz nyáron egy esküvőn, ahol vendégek leszünk :) a másodiknál imádom az átmenetet, a hüvelykujjad milyen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az első tökéletes egy esküvőre :)
      A hüvelykujjam sima teal, bár jobban nézne ki átmenetesen, de lusta vagyok :D

      Törlés
  2. Gyönyörűek ezek a körmök. Gratulálok az alkotóknak. http://dbweb.hu

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!