SZEMÉLYES° Ezt kaptuk karácsonyra

Helló mindenki!


Mint minden évbe, most is szeretnék megosztani veletek, hogy milyen ajándékok is lapultak a fa alatt nálunk. Ez nem nagyzolás vagy felvágás, egyszerűen csak jó érzés újra és újra felidézni ezeket a boldog pillanatokat.


Mesy


Nagyon régóta szeretnék egy olyan ágyban reggelizésre kitalált tálcát és az én drága férjemtől meg is kaptam karácsonyra. Nagyon szuper, már ki is próbáltam... manikűrözésre is tökéletesen megfelelő. 
Norbi családjától leginkább apróságokat kaptunk, bonbont, csodás vanília illatú habfürdőt, cuki karácsonyi gyertyát és pénzt. 
Az öcsémtől kaptam még egy saját kézzel festett bögrét is, amit elfelejtettem lefotózni(olyan, mint lentebb a Dettié, csak az én nevemmel, természetesen). 


Anyukámtól kaptam egy pihepuha bordó kardigánt, amit képtelen voltam normálisan lefotózni, de higgyétek el, le sem szakadt rólam egész karácsonykor. A pulcsi mellé szuper sminkcuccokat is kaptam, egy gyönyörű szürke Avon körömlakkot egy lilás árnyalatú rúzst. A rúzst még nem próbáltam, a lakkot igen és imádom. 
Detti ugyan nem karácsonyra szánta, de én mégis idesorolom ezt a rúzst és ezt a szájfényt, hiszen karácsony előtt adta ide nekem. Egy matt rúzsnak mindig van helye a készletemben és még soha nem volt semmim a Victoria's Secret-től, így nagyon kíváncsi vagyok.


Ezt a két cuki szarvast anyukám horgolta nekünk. Hihetetlen aranyosak és puhák, ők vigyáznak a könyveimre a polcon. A világosnak hiányzik a sálja, de lesz neki nemsokára.


A legnagyobb tutiság pedig ez a halom. Imádom mindet! Detti rengeteget vadászott A gyűrűk urának erre a kiadására, annyira örülök neki, olyan régóta vágyom rá. 
Nemrégiben elvesztettem a Stephen King-szüzességemet, nagyon nagy késztetést érzek arra, hogy minél több kötetet elolvassak és magaménak tudjak. Az öcsém szuperül választott, mert ez a példány a kívánságlistámon szerepel már egy ideje, ráadásul még Norbi is tervezi elolvasni. 
Kövezzetek meg, de még nem olvastam a Harry Pottert. Tudom, tudom, hihetetlen ciki, de ez van. És hála Norbinak, most végre lehetőségem van elolvasni az első kötetet. Tervezem az összeset beszerezni és elolvasni, természetesen. 
Hatalmas meglepetés volt apukám ajándéka, ugyanis tőle kaptam az új HP könyvet. Habár nem tudott hazajönni az ünnepekre, de elküldte az ajándékainkat. Nagyon örülök neki.

Detti


Én is nagyon sok csodás ajándékot kaptam, mindennek nagyon örültem. Amikor bontogatom az ajándékokat, mindig látom, hogy mennyire ismernek tudják minek örülnék.
Mesytől és Norbitól megkaptam a dm Life Book-ját, Mesy tudta mennyire szerettem volna megvenni, csak nem gyűjtöttem elég pontot, de nem baj mert megkaptam ajándékba. Ezen kívül még két könyvet is kaptam tőle, A fekete ruhás nőt, amit már nagyon nagyon régóta szeretnék elolvasni, a filmet is nagyon szeretem és a Patkánykirályt. Az utóbbit nem ismerem, de leírás alapján pont a stílusom, szeretem az ilyen titokzatos könyveket.

Bátyám is tökéletesen eltalálta, tőle a Da-Vinci kód-ot kaptam, ami már nagyon kívánságlistás volt, az első részt már megvettem magamnak, így nagyon nagyon örülök a második résznek. Ezen kívül Tomi mindenkinek adott egy saját kézzel írott bögrét, nagyon aranyos tőle, tavaly dísz gömböket kaptunk tőle.
Apától egy nagy fülhallgatót kaptam, ami szintén kívánságlistás volt, nagyon szükségem volt már egy jó fülhallgatóra, örülök neki hogy így eltalálta. Kényelmes és a hangzása is nagyon jó.

Anyától egy elektromos fogkefét és smink termékeket kaptam. A fogkefén nagyon nevettem, ne értsetek félre örülök neki, régóta szeretnék elektromos fogkefére átváltani. Azért volt vicces, mert magamnak is vettem volna, csak megszenvedtem vele, amikor magamnak szerettem volna megvenni, akkor egy eladó se tudott velem foglalkozni, hiába sétálgattam több mint fél órát az üzletben, de semmi gond mindennek, megvan az oka, ennek az volt, hogy anyától megkapjam ajándékba.

Ennyi lett volna a mi ajándékozós posztunk, reméljük érdekes volt számotokra.
Mi nagyon örültünk minden ajándéknak!

Mesy és Detti

Megosztás:

6 megjegyzés

  1. Szuper dolgok!! Én nagyon szeretem a kézzel készült dolgokat, számomra a legértékesebbek! Mesyvel eléggé egy a könyv-ízlésünk. A Gyűrűk Urából nekem is ez a kiadás van meg, nagyon szép! A keménykötésű könyvek a legjobbak!! Kingtől is nagyon jó ez a könyv, nem fogsz csalódni benne. :D Nekem ő a kedvenc íróm, minden magyarul megjelent műve megvan. Sajnos, más könyveket könyvolvasón olvasok, de tőle gyűjtöm! A Harry Potter szégyen ide vagy oda, nem jött be.... Évekkel ezelőtt elolvastam az első két kötetet, és úgy jártam, mint a Trónok Harcával, valahogy nem vonzott a többi része....... Szóval, én még rosszabb vagyok. :D
    A LifeBookot én is megvettem, a pontok miatt sokat gondolkoztam, de nem bánom, mert nagyon szép! És igen.. Egy ideje én is gondolkozom elektromos fogkefén, hogy váltani kéne, én még nem szántam rá magam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan régóta vágytam már a Gyűrűk urára :) Eza második King kötetem, de úgy érzem én is gyűjteni fogom. A férjem nem nagy olvasó, de Kinget és Witchert olvas :D A szarvaskák pedig a könyvespolcon vigyázzák a szerzeményeket :)
      Még nem kezdtem bele a HP-be, de nagyon kíváncsi vagyok :D

      Törlés
  2. A rénszarvasok tüneményesek, főleg a barna, olyan kis vagány a kantáros nadrágjában.

    VálaszTörlés
  3. Micsoda ajándékok! Persze nekem egyből a Gyűrűk Ura meg a Harry Potter tűnt fel :P Utóbbi remélem nagyon fog tetszeni, nekem töretlen kedvencem immár 17 éve ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, én is nagyon remélem, hamarosan belevetem magam :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!