SZEMÉLYES° Kívánságlista, avagy ha egyszer véget ér a shop-stop

Helló mindenki!


Szóval az úgy volt, hogy a szerzeményes poszthoz szedtem össze az összes cuccot, hogy lefotózzam, amikor belém hasított a felismerés, hogy elég sok dolgot sikerült beszereznem/megkapnom röpke 3 hónap alatt. Leginkább körömlakkot. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy számadást tartok és shop stop van április 2-ig. Azért nem elsejéig, mert január 2-án döntöttem el, hogy visszafogom magam vásárlás terén. 
De, persze pont ilyenkor van mindenhol szortimentfrissítés, meg év eleji akciózás meg minden kutyafüle, amit csak el lehet képzelni. De nem, Mesy erős marad és nem vásárol, csak azt, amire nagy szükség van(pl. sampon és balzsam, na meg tusfürdő, ha elfogy)

Attól függetlenül, hogy nem vásárolok, nézelődni és tervezgetni még lehet, nem? Épp ezért gondoltam készítek egy kis listát azokról a dolgokról, amiket szeretnék beszerezni, vagy erősen gondolkodom a megvételükön. Leszögezem, nem rohanok azonnal április 3-án és vásárolok fel minden egyes tétélt a listáról, de jó útmutatója annak, hogy miben gondolkodom, mit szeretnék. 

Cargo Shanghai Nights / Zoeva Rose Golden
Zoeva Mixed Metals / Cargo Vintage Escape
Van már néhány palettám, de régóta nézegetem a Cargo szépségeit és mostanság figyeltem fel a Zoeva-ra is. Nem tervezem mind a négyet beszerezni, de legalább egy hozzám fog kerülni közülük ebben az évben.
Makeup Geek - Havoc / Bronx Colors - Amethyst
Makeup Geek - Early Bird / Bronx Colors - Cool Gray
Úgy vagyok a mono festékekkel, hogy akkor, és csak is akkor veszek monot, ha nagyon nagyon megtetszik, vagy még inkább akkor, ha különleges, egyedi a színe.  A két Bronx Colors darabot Enikőnél láttam, és azonnal tudtam, hogy felkerülnek a listámra. Mindig is ki akartam próbálni a Makeup Geek szemhéjfestékeit(sokkal inkább vonzanak, mint a Colour Pop termékek). Csak kettőt vettem be a listámba, egy duokróm gyönyörűséget és egy sütőtökszínt, mert egyszerűen sehol nem lehet ilyet szerezni, vagy ha van, akkor épp nincs készleten. Kell!
Coloured Raine Matte Liquid Paint - Boss Babe / Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipsticks - Knight Rider / Jeffree Star Velour Liquid Lipstick - Crocodile Tears
LASplash Lip Couture Waterproof Matte Liquid Lipstick - Vindictive / LASplash Lip Couture Waterproof Liquid Lipstick Day Of The Dead - La Bella Muerte / LASplash Lip Couture Waterproof Matte Liquid Lipstick - Cryptic
Na igen, a folyékony rúzsok. Eltökélt szándékom beteg színeket összevásárolni, mint a zöld vagy a szürkéskék, de "alapszínekkel" is szeretném a gyűjteményemet gazdagítani. Én boldog leszek, ha a virtuális kosaramba kerülnek, Norbi már kevésbé.

Ezsubegz Passenger - Illuminati
Ezsubegz Fluffy Smart Medium
Katy Instagram oldalán figyeltem fel erre a csodatáskára és ááááh, beleszerettem! A kettő közül bármelyiket szívesen elfogadnám, gyönyörűek! (Itt meg tudjátok nézni a többi csodát is)

Igen, körömlakkok nem kerültek a listára, szándékosan. Van egy kis kívánságlistám, ami csak lakkokból áll, egy ideje gyűjtögetem rajta a neveket, amiket szeretnék beszerezni és persze cserélődnek is, mert van, amikor újbóli végigpörgetésnél rájövök, hogy annyira nem is tetszik az adott darab. Ennek ellenére szívesen megmutatom nektek, ha szeretnétek.

Ti szoktatok vásárlás stopot tartani? Ki szoktátok bírni?

Mesy

Megosztás:

1 megjegyzés

  1. A táskát továbbra is csak ajánlani tudom, eszméletlen szép és igényes kidolgozású *.* Nekem most az Original Atlas a nagy álmom, mert vele megoldódna végre a laptopszállítási problémám :-)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!