TESZT° Franken polish by Adél

Halihó lányok!


A Blogkarácsonyos bejegyzésben már láthattátok ezt a két gyöngyszemet, amit Adél készített nekem. Annyira gyönyörűek, hogy úgy döntöttem, muszáj veletek is megosztanom a rajongásomat. 

A szokásos technikai adatokat most kihagynám ,mert ugye az ecsetet és az üveget nem Adél tervezte, hanem Moyra termék. De egyébként is, a beltartalom most a fontos.
Mindkettő holografikus lakk, ami pluszban hozzájárul az imádathoz, ugyanis én még csak most kezdtem el megkedvelni a holo lakkokat(tudom, le vagyok maradva)
hát nem csodásak?
A Blue dreams egy hideg, a holo csillámoktól picit piszkos világoskék lakk. Igazi téli gyönyörűség. Egy közepes rétegben is jól fed, de én már csak megszokásból is kettőt használtam. Könnyű felkenni, eloszlatni, gyorsan szárad. Gyönyörű fényes, nem igényel fedőlakkot.
A képeken nem javítottam sokat fotószerkesztővel, mindössze élesítettem rajta, egyébként a valóságban is ugyanígy néz ki a lakk.

természetes fényben, árnyékban kicsit szürkés árnyalatú
direkt napfényben
direkt napfényben
vakuval
A Frozen berries sötétebb, bordós lakk, amiben mégis megbújik egy kevés élénk rózsaszín is. alóban olyan tipikus bogyószínű. A rengeteg holo csillám mellett apró piros glitterek is vannak benne, amik igazán szépen látszanak a körmökön is bizonyos fényviszonyok között. Ezek adják a pluszt az amúgy is csodás alaphoz. 
Szintén hasonlóan az előzőhöz, egy rétegben szépen fed, de én kettőt használtam. Félmattra szárad egyébként. Direkt nem kentem rá fedőlakkot, mert így is nagyon tetszett, bár azzal biztosan sokkal csillogóbb lett volna. 
Róla több képet sikerült csinálnom, de valahogy a vakusat teljesen elfelejtettem (gome).

természetes fényben.
természetes fényben
direkt napfényben
direkt napfényben
direkt napfényben
 Mindkettőt 3 napig hordtam, és a körömvégi kopást leszámítva jól bírták a strapát. 
Norbit nem igazán szokták érdekelni a kencéim(pasi, végül is), de még ő is megállapította, hogy mindkettő nagyon szép. Egyébként nem sok lakkra szokta ezt mondani, szóval ez nagy dicséret. 
Én pedig nem tudok eléggé hálálkodni és elégszer mondani,hogy köszönöm ezeket a csodákat! 

Adél, gyönyörűt alkottál és máris a kedvenceimmé váltak! Remélem lesz még lehetőségem arra, hogy általad alkotott lakkot próbálhassak!

Ti szeretitek a franken lakkokat? Készítettetek már esetleg?
Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Gyönyörűek a lakkok:3

    Néhányszor már kutyultam már lakkot ,de azok ennyire nem lettek szépek mint ez a kettő:) ámulattal nézem mindig akik ilyen csodaszép lakkokat kevernek*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is gyönyörűek! Én már rég kutyultam, pedig van hozzá üvegem is,csak az ihlet hiányzik :D

      Törlés
  2. NAgyon szépek :) Kivételesen most a kék egy kicsit jobban tetszik, lehet az időjárás teszi :D (nem vagyok amúgy kék rajongó )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,csodásak:) A kék valóban mesés, nincs is hasonlóm, az egyszer biztos, pedig én nagyon szeretem a kéket :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!