TESZT° Pupa Denim Jeans lakkok

Halihó lányok!


Tudom, hogy most mindenhonnan a Pupa folyik, hisz mindenki felfedezte már magának, de szerintem nem baj az, ha több véleményt is elolvasunk vásárlás előtt. Én egy matt krémes szemhéjfestéket és három lakkot zsákmányoltam tőlük, ezek közül most kettő fog szerepelni.

A lakkok nagyon édes, kicsike, 5ml-es üvegcsékben vannak, a kupakjuk is nagyon egyedi, így nagyon könnyen megtalálom őket a lakkos dobozomban. Az ecsetről ugyan nem csináltam fotót, de szélesek és laposak, bár nem annyira, mint az Essence vagy a Rimmel körömlakkok esetében. Könnyű használni őket, ez nem is vitás.
Mindkettőre igaz, hogy sűrű állagúak. A felkenésnél vigyázni kell, hogy ahová felvittük a lakkot, ott már ne húzzuk át még egyszer, mert hajlamos felszedni. Egyébként gyorsan száradnak, bár ez várható volt, hisz textúrált körömlakkok.
Mindkettőt két közepesen vastag rétegben vittem fel a körmeimre.

A szürke a Dark grey névre hallgat. Valójában egy sötétszürke lakk telenyomva apró ezüst csillámokkal. A felülete enyhén érdesre szárad, nekem az aszfalt jut róla eszembe, nem a farmer, bár ez fantázia kérdése. Már láthattátok a blogon egy manikűrben.




vakuval
A kék színű párja a Bluette névre hallgat. Királykék csillámos lakk, bár száradáskor a csillámok nem érvényesülnek olyan erősen. Enyhén textúrált a felülete, ez már inkább farmer hatású, mint a másik. Nagyon szép élénk a színe, enyhén fényes is, bár erős fényben vagy vakuval látszik csak.




vakuval
Mindkettőt könnyű lemosni, nem kell vele szenvedni sokat. 4-5 napig szépen bírták a körmeimen, ennyi idő éppen elég is arra, hogy megunjam. 
Szerintem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mindkettőt nagyon szeretem. A kék élénk színfolt lesz az őszi és téli lakkok között a szürke pedig a finishével tűnik ki. Csak attól félek, hogy ez az 5 ml hamar el fog fogyni, így tartalékolnom kell. 

Nektek van Pupa lakkotok? Mit gondoltok a márkáról?
Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Hú de szép mindkettő! A szürke különösen tetszik. ( de csak mert erőszakkal kell visszafognom magam, nehogy még több kék lakkot felhalmozzak... az utóbbi időben akadt belőlük néhány, ami hazatért velem :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is gyűjtöm őket :) Meg úgy általában a körömlakkokat :) Függő vagyok ^^

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!