KÖRÖM° Mani-acs - Who cares? I'm punk!

Halihó lányok!



Újabb két hét elteltével itt vagyunk és bevadultunk! Elő a zselét, a szegecseket, hangerőt a maximumra és hajrá! Hisz tudjátok: PUNKS NOT DEAD!!
Mesy
A mai téma igazán közel áll hozzám, hisz ismerek néhány punkot, szeretem a zenét, na meg az egész stílus úgy ahogy van nagyon bejön.
A BPS rendelésemkor nagyon gondolkodtam egy lemezen, ami punkos témájú volt, de lebeszéltem magam róla, mondva, úgysem lesz rá szükségem. Ugye milyen jól mellé lőttem?
Szóval nyomdázás híján más megoldást kellett találnom. Úgy döntöttem, hogy készítek körömmatricát. Igyekeztem alapmotívumokat használni. Norbi segített megrajzolni a koponyát, a többit viszont én csináltam. Nagyon jól elszórakoztam vele. 




És egy kis aláfestőzene a punk legendáktól:




Detti
Sziasztok végre én is megjelentem. Vége van a munkának így sokkal több időm lesz a bloggal foglalkozni. Én is hoztam egy punkos körmöt. Kicsit egyszerűbb, mint a Mesi manija de azért szerintem illik a témához. Én a csillagokat választottam.Csillagos strassz köveket használtam az egyik körmömre a másikra pedig csillagos mintával nyomdáztam. A többi egyszerű fekete maradt. A nyomi pici köröm is illeszkedik hozzá szerintem :D






Mesy és Detti :)

Megosztás:

6 megjegyzés

  1. Hű, az egyik legjobb manid!
    A punk stílus nagyon távol áll tőlem, sőt az életfilozófiájuk is...de ez a mani akkor is szuper ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!
      Hozzám is inkább csak a zene és az öltözködés áll közel ^^

      Törlés
  2. Ez aztán átadja a hangulatot. :) Pont a napokban gondolkoztam rajta, hogy csinálok egy DIY körömmatricás bejegyzést, de ezek szerint ez csak számomra újdonság.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ez volt a cél :)
      Én is csak nemrég fedeztem fel magamnak a körömmatricákat, szóval még nekem is újdonságnak számít :)

      Törlés
  3. De szuper lett, nagyon jól érzékelteti a stílust! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon punkos lett mindkettő :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!