SZEMÉLYES° Change is good

Halihó lányok!


Új dologba belekezdeni mindig nehéz, hisz kicsit tartunk tőle, félünk, hogy nem fog sikerülni, elrontunk valamit vagy ha nem hozza hamar a várt eredményt, akkor elszontyolodunk és abbahagyjuk.
Én is így voltam ezzel, belekezdtem, aztán közbejött egy betegség és más apróság, és abbahagytam. De Nati kihívásának hála úgy döntöttem, hogy én is újra belevágok, sőt kicsit komplexebbé is teszem ezt az egészet.
Most éppen a várakozás időszakában vagyok, és köztudott, hogy utálok várni, de most muszáj. Addig is szeretném értelmesen eltölteni a sok-sok szabadidőmet. Másrészről már jó ideje megfogalmazódott bennem egy bizonyos fajta szemléletváltozás, amit most még inkább előtérbe szeretnék hozni. Nem tudom, hogy a blogon ez mennyire fog előkerülni, ez még a jövő zenéje.
Ellenben a bloggal kapcsolatban is vannak terveim, törekszem a megvalósításukra.

Tehát a tervek:
  • A férjem szerint nincs, szerintem viszont van rajtam felesleg, amitől szeretnék megszabadulni, bár a fő hangsúly az izmok fejlesztésén van. Így legalább hetente háromszor szeretnék mozogni, edzeni. Korábban heti hat napos fél-egy órás turnusokban csináltam, de néha igazán nem volt hozzá semmi kedvem és úgy kínszenvedés volt. Viszont amikor kihagytam, akkor azt éreztem, hogy hiányzik. Jó lesz ismét belevágni, érzem.
  • A vízfogyasztásra eddig is odafigyeltem, de igyekszem a napi két litert bevinni most is. Viszont egy idő után nekem már nagyon unalmas a víz, így zöld teával(persze üresen) szoktam még keverni. 
  • Általában azt eszem, amihez kedvem szottyan és ezt nem is szeretném megmásítani, ellenben itt is korlátokat vezetek be: reggelizni kötelező, este 7 után csak nagyon különleges esetben lehet falatozni, illetve édesség (csoki, süti, nasi) heti két alkalommal. A reggeli mindig kényes pont volt nálam, mert évekig egyáltalán nem is szerepelt a napi rutinomban. 
  • A blog szempontjából szerencsés és szerencsétlen is a felhalmozott termékek elhasználása. Nemrég sikerült rendszereznek a körömlakkjaimat, a fedő-illetve alaplakkokat nem számítva 94 darabot számlál a készlet. A lélektani határ a 100, de november végéig lakkstopot hirdettem(Norbi nagyon helyeselte). Viszont az is igaz, hogy nagyon sok már a végét járja, félig van, vagy még kevesebb van benne.
  • Az előzőhöz kapcsolódik a sminkhasználat is. Igaz, nincs tiltva a vásárlás, mégsem veszek semmit. Jobban ki akarom használni a szemfestékeimet, rúzsaimat és minden mást is. Ennek köszönhetően több sminkes poszt lesz a blogon. Csak figyeljetek!
  • Végül még egy tervem van, a felgyülemlett és olvasatlan könyveim "elfogyasztása". Jelenleg 10+ kötet várja a polcon, hogy végre kézbe vegyem, ráadásul rengeteg kincsre bukkantam a nappaliban lévő könyvespolcon is. Régebben úgy gondoltam, hogy ott csak unalmas, apaszereti könyvek vannak. Viszont mára már én is megszerettem azokat a műveket. 
Instagramon is követhetitek majd a terveim alakulását Nati #The4WeekChallenge hashtage által. Már ha a betegeskedő telefonom megengedi, hogy képeket posztoljak. 

Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!