°TESZT - Avon Magic effects - Matte és Mineral Crush

Halihó lányok!


Elég sok lakkot vettem az utóbbi időben, ezért arra gondoltam, hogy megírom a véleményemet róluk. Az első két lakk az Avonból került hozzám, egy matt hatású és egy csillámos homoklakk.





Avon Magic effects - Matte - Violetta

Ezt a lakkot vártam szerintem a leginkább mind közül. Nagyon szeretem a matt hatású lakkokat észerintem a színe is nagyon egyedi. Elsőre, az üvegben selymes, csillámos színe van, de amikor a körmökre kerül már semmi sem marad ebből a színből, hanem egy matt. Sötétes lilát kapunk. Pont olyan amilyennek vártam nem okozott csalódást.


A körmein három négy napig is bírta lepattogzás nélkül, ami nálam nagyon nagy szám. Köztudott, hogy az én körmömről szinte azonnal lepattognak a körömlakkok. Ezzel ellentétben a violettánál csak a lenövés látszott és egy pici kopás a köröm elején. Nagyon örülök neki, hogy megvettem, egyik kedvenc lesz. Igaz most nyáron nem szokás sötétet hordani, de nem baj én fogok. :D

Avon Magic effects - Mineral Crush - Diamond

Azt hiszem ez az első homok hatású lakkom. Volt már a körmeimen, hiszen Mesynek van egy pár ilyen lakkja, de én még magamnak nem vettem. Ezért gondoltam itt az ideje nekem is beszereznem egyet.

Szerintem a várt eredményt hozta, ez a lakk is tartott három négy napig, de erre számítottam, hiszen homoklakkról van szó. Ugyanolyan az üvegben is, mint a körmeimen, úgyhogy nem okozott meglepetés. Csodás, csillogó ezüst szín.
Sajnos nagyon nehéz volt leszedni, de az a szerencse, hogy most már van lehúzható körömlakkom, így már könnyű lesz leszedni az ilyen lakkokat.

Remélem tetszett a bejegyzés.
Puszi Detti :)

Megosztás:

1 megjegyzés

  1. De szép a Diamond :) Nekem amúgy a Topaz tetszik még, de az nagyon! Viszont nem rendeltem meg, mert mégiscsak van egy csomó lakkom, meg 1000Ft :( Pedig kell! :D

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!