TESZT° Rimmel Wonder'full szempillaspirál

Halihó lányok!



Az egyik Joy napos szerzeményem a háromból. Igazából nem volt égető szükségem rá, de gondoltam, hogy féláron simán megéri elhozni, így felváltva fogom használni a másikkal.
Ha jól rémlik, akkor ez az első Rimmel spirálom. 

A tubus egész szép, tetszik a bronzos párosítás és a belenyomott minta is. A felirat valószínűleg le fog kopni, de addigra nagyjából el is fogom használni. Nagyon könnyű, a NYC spirálom nehezebb volt nála.
A szilikonkefe nagyon hajlékony, rugalmas és rengeteg apró sörte van rajta. Szerencsére nem vesz fel sok festéket, pont annyit, amennyi kell. Könnyű használni, sokkal könnyebb, mint a Miss Sporty spirálomat.


Egy rétegben igazán természetes hatást kelt, szépen szétválasztja a pillákat és kissé meg is hosszabbítja őket. Két rétegnél már sokkal feltűnőbb az eredmény, hosszúak és szépek a pillák. Szerencsére nem csomósodik össze, könnyű felvinni a második réteget is.

                                           egy réteg                                                                                                           két réteg                                    
Egész napos viselés után sem pergett le és szerencsére a szememet sem csípte, ami sajnos a mostanában vett spirálokról nem mondható el. Kicsit nehezebb lemosni, mint a többit, de nem hullanak tőle a szempilláim és ez fontos szempont.
Szerencsére nincs nagyon műszempilla-hatása, én jobban szeretem a természetesebb pillákat és szemüveg mögött amúgy sem látszik rendesen.

Örülök, hogy megvettem, mert eddig igazán jónak tűnik, remélem ugyanezt fogom mondani pár hét múlva is.

Ti szeretitek a Rimmel spirálokat?

puszi, Mesy

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!