KÖRÖM° Mani-acs - Ekszer inspirálta körmök

Halihó lányok!


A mai téma igazán színesnek és izgalmasnak ígérkezik. Mi mind a ketten teljesen különböző dolgot vettünk inspirációként magunkhoz.



Detti
Sokat gondolkodtam rajta milyen is legyen a körmöm, de semmi használhatót nem találtam itthon amiből manit tudnék csinálni. És már a körmöm is ki volt festve ezért elkezdtem az interneten kutakodni ékszer után.
Végül ezt a nyakláncot választottam, ehhez készült a manim:


Nem pont ilyen színkombinációba készítettem el, de remélem azért tetszeni fog nektek. Az új Avon körömlakkjaimat használtam. Az alapot az Avon Magic effects - Matte violetta színű lakkja adta. Ez egy kicsit sötétebb lila, mint az ékszeren található, de én ezzel szerettem volna elkészíteni. Erre pedig az Avon nailwear pro+ - golden vision színű lakkot használtam. Nem lett a legjobb manim, de tűrhető azt hiszem :D Ennek a maninak egyébként egy kicsit kékesebb hatása van, nem olyan tavaszias, mint a nyaklánc.




Mesy

Én saját ékszert vettem alapul, amihez sok szép emlék tartozik. Pár éve kaptam a barátnőmtől névnapomra. Azóta is szívesen hordom, bár egy kissé már megfakult a színe.
Nem nagyon vagyok oda a virágmintáért, nem is szoktam gyakran ilyet festeni a körmömre, de most kivételt tettem. Az eredeti színösszeállításban dolgoztam. Kicsit impresszionista lett a végeredmény, de nekem tetszik. Még ha ilyen kicsik is a körmeim jelenleg.




Nézzétek meg a többiek ékszer inspirálta manikűrjét is:



Mesy és Detti

Megosztás:

5 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!