ÉLET° Karácsonyra fel! - Visszaszámlálás 1.hét

Halihó lányok!


Az időjárás inkább kora őszi, de én már karácsony-lázban égek. 
Ígéretemhez híven az eheti teljesített örömadagot szeretném bemutatni nektek. Nem sok, de lesz ez jobb is!

 Igyál forró csokit

Még mindig keresem a tökéletes házi forrócsoki receptjét, de most kivételesen boltit készítettem. Finomnak finom de azért mégsem olyan. Ha tudtok ajánlani valami jó receptet, akkor ne habozzatok megtenni!

 Olvass egy jó könyvet

Na, ez túlzottan is teljesült, mert nem egy könyvet olvastam el a héten, hanem négyet. Elég stresszes most az életem és ilyenkor általában a könyvekbe menekülök. Megnyugtat és eltereli a gondolataimat.  

 Nézegess karácsonyi inspirációkat
DIY, beautiful for winter decor! This is exactly what I imagined the Yule Ball to look like...

Bújom a Pinterstet szinte minden nap. Mindig találok valami úl érdekességet, ami felkelti a figyelmemet. Ha gondoljátok, megleshetitek az oldalamat is.

+1

Mostanában erős vonzódást érzek a gyertyák iránt, vettem is már néhány finom illatút. Alig várom, hogy meggyújtsam őket és az illatfelhő belengje az egész házat. Hmm! 

Ti készülődtök már a karácsonyra? Érzitek már a bizsergést?

puszi, Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. Ötletes ez a Karácsonyra fel visszaszámlálás :)
    A gyertyákat én is imádom , főleg a süteményes és almás fahéjas illatokat :)

    VálaszTörlés
  2. Hozzávalók: - 1 tábla jó minőségű étcsokoládé ( lehet fehér vagy tejcsoki is ) - 4 dl tej - egy csipet fahéj - 2 kiskanál méz - ízlés szerint cukor

    Elkészítés: A csokit beletördeljük egy kis lábosba, öntünk rá egy picike tejet. Kevergetve elolvasztjuk, és adagonként hozzáadjuk a többi tejet is. Teszünk bele egy csipet fahéjat, és két kiskanál mézet, ízlés szerint cukrot. Addig főzzük, amíg egy picikét krémesebb nem lesz. Már iható is :)

    Tanácsok: Most, hogy közeledik a tél, vágytam már egy jó krémes forrócsokira. Nigella Lawson adta az ötletet, ő rumot is rakott még bele.

    Nem kifejezetten diétás ital, de néha néha hűvös estéken megengedhető. :)

    Ja és fontos... az étcsokival csak óvatosan mert hasfogó!!! Ha tehetjük inkább tej vagy fehércsokit használjunk, főleg akinek vannak ilyen gondjai.

    Elkészítési idő: 20 perc

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!